DSC_0117
20 de d’octubre de 2021
Avancen les obres d'adequació del carril bici a l'anell verd metropolità
En este moment es treballa a l'entorn del Poliesportiu Municipal

Com ja vam anunciar fa mesos la Generalitat Valenciana està realitzant les obres d'adequació del carril bici de Picanya al traçat de l'anell verd metropolità. En estes obres s'amplia el traçat del carril bici picanyer i també es creen nous trams que permeten la connexió de tot el recorregut.

A hores d'ara és el camí del Poliesportiu (i els seus voltants) l'espai on estan desenvolupant-se les obres. Així, ja és possible veure la nova amplària del camí del poliesportiu, cosa que millorarà també el trànsit entre el nostre nucli urbà i esta instal·lació, i també es pot veure el nou traçat que s'obri en el vessant nord del Poliesportiu.

DSC_0097 

 

DSC_0107 

DSC_0117

 

 

L'ANELL VERD METROPOLITÀ
L’Anell Verd Metropolità de València és un corredor circular destinat a la mobilitat sostenible no motoritzada que travessarà les comarques de l’Horta i serà un dels eixos estructurants de la malla metropolitana, integrada pels carrils bici ja existents, més les actuacions que es desenvolupen local i comarcalment. Així, unirà municipis contigus i permetrà recorreguts de major longitud.
A més, esta infraestructura té com a objectiu tant fomentar l’ús de la bicicleta en desplaçaments curts i mitjans per a reduir l’ús dels vehicles privats i contribuir a la reducció de les emissions de gasos d’efectes d’hivernacle, com cobrir la demanda creixent de vies per a ús lúdic.
Finalment, amb aquest corredor es busca disposar d’una via mediambientalment integrada que aproxime a les persones usuàries -vianants i ciclistes- a espais naturals i culturals rellevants de la Comunitat com l’horta de València, el parc natural de l’Albufera o el parc fluvial del Túria.


plano_actuacio_secc3_anell_metropolita

 

 mapa_anell_verd_metropolita

 

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats