residencia_majors
07 de de març de 2022
Així serà la residència de persones majors i centre de dia de l'eixida a Torrent
93 habitacions, 140 llits i 25 places de centre de dia

En poc de temps s'iniciaran les obres per a la finalizació de la residència i centre de dia de la carretera cap a Torrent.
En total seran reformats 7.268,54m2 per a generar una instal·lació que oferirà un total de 93 habitacions, 140 llits i 25 places de centre de dia.

Les obres estaran a càrrec de la UTE Cobra-Servitria per a la concesionària final del projecte, l'empresa valenciana Solimar, una entitat dedicada a la gestió integral de més de 1.200 places, amb centres ja en funcionament a les comarques de la Ribera Alta, La Ribera Baixa, L´Horta Sud, La Safor i la Vall d'Albaida.

 

residencia_majors 

 

Una solució molt treballada
Finalment l'embolic judicial i burocràtic en el que s'havia vist abocat esta instal·lació tocà a la seua fi amb l'admissió per part del jutjat número 4 de Torrent de la solució i l'empresa proposada per l'Ajuntament de Picanya que, amb nova llicència d'activitat i nova llicència d'obres ja concedides té previsa la finalització del projecte i la seua posada en marxa en aquest any 2022..
Una solució que ha arribat després d'una infinitat de complicacions que han anat des de la fallida i desaparició de l'empresa gestora del projecte, els problemes generats pels canvis normatius i, finalment, la judicialització de tot el procés per part dels diferents creditors de la desapareguda empresa concessionària.

Una trajectòria de dificultats administratives, legislatives, judicials... que, a base de treball constant, els serveis municipals han aconseguit resoldre gràcies a un treball constant des de la fallida de l'empresa gestora designada inicialment. A partir d'eixe moment els serveis municipals es van centrar en la cerca d'una solució que passava per, d'una banda aconseguir una nova empresa gestoria i, d'altra banda, aconseguir la resolució dels diferents processos judicials oberts.

 

Galeries relacionades
Vídeos relacionats