eb00fbc1-1d34-4588-ba8a-a3fddc6af552
26 de de juliol de 2022
Contractacions de persones aturades del sector agrícola
Desenvolupen treballs de neteja i manteniment del barranc

Arribat l'estiu, l’Ajuntament de Picanya per mitjà del programa SEPE CCLL impulsat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal ha procedit a la contractació temporal de persones aturades del sector agrícola. Un sector especialment afectat per la temporalitat i que a l’estiu registra xifres de desocupació especialment altes i molt superiors a les d’altres sectors productius.

Tasques de manteniment i neteja del barranc 
Este estiu de 2022 s’han contractat a 9 treballadors del sector agrícola que han desenvolupen tasques de conservació i manteniment dels marges del barranc del Poyo al pas per Picanya, llevant tant els abocaments acumulats (enderrocs, fem…) com matèria vegetal.
Cuidem el barranc 
És important recordar en este punt que el barranc és el llit natural d'un riu, un riu que quasi sempre roman eixut però que, en moments puntuals pot dur molta aigua. També és el darrer espai verd quasi verge del nostre terme municipal. Un espai verd i viu que hem de respetar i cuidar com cal. És completament inacceptable que este espai es faça servir com abocador (una falta greu que pot ser sancionada amb importants multes) i per tant no es poden llençar allà enderrocs, escombreries, andròmines ni cap tipus de fem.
Picanya vol el seu barranc verd i viu, lluny de ser un solar, una sèquia o una claveguera. És responsabilitat de totes i tots que així siga.

Amb el suport de:
LOGO_WEB_MARCA_SEPE

 

0639cdb6-8828-4d46-afe4-7c5169bc3ecb