xerrada_ies
21 de de novembre de 2022
Xerrades formatives per a l'alumnat de l'Institut
Responsabilitat en l'ús de pantalles, salut sexual i emocional, eixir de festa...

Un any més, l’ajuntament de Picanya vol treballar la campanya PRACTICA SALUD de la Xarxa Joves.Net, és una activitat educativa amb diferents dinàmiques que treballen temes fonamentals en la influència que els hàbits, especialmente de temps lliure, tenen en la salut dels adolescents. Es tracta de que els joves analitzen diferents situacions quotidianes i properes, amb els riscos i conseqüències que comporten: fer ús de les xarxes socials , les relacions sexuals, identitat de gènere i l’homofòbia, eixir de festa, educació emocional...
A partir del mes de novembre a l’IES Enric Valor de Picanya s’impartiran aquestos tallers de PRACTICA SALUT  amb el nostre alumnat, generant un espai d’opinió favorable a la promoció d’hàbits de vida saludables.
En concret s'abordaran temes com la relació amb les pantalles per evitar un ús abusiu i adicció a les pantalles: mòbils, internet, vídeo jocs…
També es parlarà de salut emocional com a un concepte ampli relacionat amb la manera com ens sentim, pensem o actuem en el nostre dia a dia.
Altres xerrades parlaran de la necessitat de practicar sexe amb respecte, la importància del preservatiu en la prevenció de malalties i els embaraços no desitjats aixó com la tolerància i respecte davant didiversitat sexual.
Altre contingut a tractar serà la precaució necessària quan ixes de festa, les conseqüèncias negatives del consum de diferents sustàncies en la salut, el rendiment físic i acadèmic, i en les relacions personals.

 

 
xerrada_ies

Galeries relacionades
Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin
20 de de juliol de 2013

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats