Festival dels Horts. Cambra als Horts 2022 Villa Rosita
19 de de desembre de 2022
Últim concert de "Cambra als Horts" amb el viatge d'hivern de Franz Schubert
A càrrec del tenor Manuel Gómez Ruiz i el pianista Antonio Galera

S'acosten els últims dies de l'any i, amb ells, l'últim concert de Cambra als Horts amb el qual es tancaa quarta edició del Festival dels Horts.

El pròxim dimecres 21 de desembre, dia del solstici d'hivern, a les 19 hores, el tenor Manuel Gómez Ruiz i el pianista Antonio Galera interpretaran “Winterreise” (Viatge d'hivern), cicle de cançons de Franz Schubert sobre poemes de Wilhem Müller, en Villa Rosita – Picanya.

Cambra als Horts és un projecte del Festival dels Horts per a viure l'entorn únic dels horts del municipi de Picanya a la tardor. En aquesta època de l'any, els concerts tenen lloc en una sala envidrada i amb vista al jardí dels Montesinos, creant un escenari únic.

Entrades i accés
Les entrades, numerades, es poden adquirir ja a través del web del Festival o al mateix Hort
dels Montesinos des d'una hora abans del concert.

El pàrquing és prou limitat i s’aconsella compartir cotxe. Per a poder controlar l'aforament del pàrquing, és necessari adquirir el passe en la web de venda. Una part dels fons recaptats amb la venda de places d’aparcament per a vehicles de motor serà donada a associacions sense ànim de lucre per a la reforestació, i així compensar la petjada de carboni generada. L’aparcament serà d’ús gratuït per a persones amb discapacitat.

El Festival dels Horts i totes les seues activitats són possibles gràcies a l’Ajuntament de Picanya, la família Montesinos, l'Institut Valencià de Cultura, la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, la Fundación Cañada Blanch, Dones de Picanya i Clemente Pianos, a qui cal sumar la col·laboració de nombroses persones i empreses locals i del sector cultural i musical.

Més info: https://festivaldelshorts.com/cambra-als-horts/
Com arribar: https://festivaldelshorts.com/lespai/
Contacte: festivaldelshorts@gmail.com | 619365109

ENTRADES

10€ - Joves fins a 28 anys: 5 €
Menors de 12 anys: entrada gratuïta
Pàrquing: 5 €
Només venda anticipada a www.festivaldelshorts.com
Galeries relacionades
Festival dels Horts 2019
18 de de juny de 2019

Festival dels Horts 2019

Festival dels Horts
28 de de juny de 2018

Festival dels Horts