Cartel_efilm_picanya
24 de de març de 2023
La Biblioteca ofereix el prèstec en streaming de pel·lícules, sèries, documentals...
Per mitjà de la plataforma eFilm Comunitat Valenciana

La Biblioteca de Picanya amplia els seus servies amb el prèstec gratuït en streaming de pel·lícules, sèries, documentals per mitjà de la plataforma eFilm Comunitat Valenciana.

Per a poder fer ús de la plataforma eFilm Comunitat Valenciana és necessari disposar de carnet de lector de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana és a dir: carnet de la biblioteca de Picanya.

Préstec

Es pot sol·licitar en préstec 2 audiovisuals a la setmana, independentment de la resta de documents que tinga en préstec en la biblioteca.

Una vegada sol·licitat el préstec, la persona usuària disposa d'entre 48 i 72 hores, segons l'audiovisual, per a poder visualitzar el títol quantes vegades desitge sense esperes.

Requisits

Per a gaudir d'eFilm Comunitat Valenciana és necessari:

Inici de sessió

Pot utilitzar el seu ordinador personal (PC o Mac) o dispositiu mòbil (telèfon, tauleta, etc.). Les claus d'accés són les mateixes que  s'utilitzen per a la plataforma eBiblio:

  • Usuari: número del carnet de lector

  • Contrasenya: la que se li va facilitar amb el seu carnet de lector

Consulta del catàleg

El catàleg pot consultar-se des de la pàgina d'accés d'eBiblio Comunitat Valenciana i des de: https://comunitatvalenciana.efilm.en línia/ pot consultar tota l'oferta d'audiovisuals.

Per a accedir als títols disponibles té l'opció de buscar audiovisuals concrets en el cercador o bé pot utilitzar els menús disponibles: llistes temàtiques i seleccions per gèneres. També disposa de llistes automàtiques amb els audiovisuals més prestats i millor valorats.

Cartel_efilm_picanya

 

 

Vídeos relacionats