ajudes_projectes_cooperacio
27 de d’octubre de 2023
Convocatòria d'ajudes a projectes de cooperació internacional o de l'anomeant quart món
Cofinançament de projectes, activitats i programes


L'Ajuntament de Picanya ha publicat al BOP (23/10/23) les bases de la convocatòria d'ajudes al cofinançament de projectes, activitats i programes, per a l'execució dels mateixos en Països estructuralment empobrits, la finalitat dels quals siga contribuir al progrés humà, econòmic i Social dels pobles més desfavorits, així com projectes del quart món que repercuteixen de manera directa a persones afectades del nostre entorn, a través d'organitzacions no governamentals (ONGD), associacions, entitats i fundacions sense ànim de lucre. 

Una altra línia d'actuació inclosa en aquestes bases són les que tinguen com a objecte el suport a accions humanitàries en situacions d'emergència.

Enitats beneficiàries:

Podran tenir la condició d'entitat beneficiària les previstes en l'art. 24 de la Llei de cooperació al desenvolupament de la Comunitat Valenciana, així com les associacions i fundacions sense ànim de lucre que contemplen en les finalitats dels seus estatuts la cooperació al desenvolupament.

Les ONGD sol·licitants de la subvenció hauran d'acreditar la seua experiència en la realització d'aquest tipus de projectes mitjançant l'aportació de documents justificatius.

Informació completa i tramitació ací.

ajudes_projectes_cooperacio


Galeries relacionades
Vídeos relacionats
26é Rastro Solidari
04 de de juny de 2023

26é Rastro Solidari

25é Rastro Solidari
19 de de maig de 2019

25é Rastro Solidari

24é Rastro Solidari
27 de de maig de 2018

24é Rastro Solidari

Notícies relacionades