collage_luchafest_2024
25 de d’abril de 2024
El 1r Luchafest recapta més de 57.000€ per la investigació del sarcoma
El Rastro Solidari d'enguany també destinarà la seua recaptació a esta causa

Este passat cap de setmana el nostre poble acollí la celebració del 1r Luchafest, una iniciativa solidària posada en marxa per la família i amigues i amics de la jove picanyera Belén Gimeno Regal que diagnosticada de sarcoma va dedicar els seus darrers anys a la visibilització d'esta malaltia definida com a "rara".

Finalment, esta primera edició del Luchafest va aconseguir recaptar la notable xifra de més de 57.000 euros que tal i com estava previst aniran destinats íntegrament a impulsar un important projecte d'investigació sobre el sarcoma en l'Institut d'Investigació Sanitària de l'Hospital La Fe.

Més de 2.000 persones van prendre part en l'extens ventall d'activitats que es van organitzar i que anaren des de música, tallers, ball, esport, mercat... a contacontes o gastronomia. 

 

També la recaptació del Rastro Soldari anirà a impulsar la investigació

El Consell per la Solidaritat va decidir que, enguany, la recaptació del 27é Rastro Solidiar a celebrar el proper 26 de maig també es destinarà al projecte d'investigació del Sarcoma de l'Hospital la Fe de València.

 

collage_luchafest_2024