icona_noticia_tallers_interculturals_P4209771
20 de d’abril de 2012
Tallers per la convivència a l'IES Enric Valor
Durant dos setmanes es realitzaran tallers educatius per tal d'afavorir actituds de mestissatge i solidaritat mitjançant el moviment hip hop i l'art urbà (rap, ball, graffitti)
Fins al 27 d'abril es desenvolupa al nostre poble un projecte de sensibilització sobre les realitats migratòries dels països del sud, més concretament a l'Àfrica subsahariana per mitjà de la música i la transmissió oral del missatge tot i utilitzant el Hip Hop com a una de les eines clau. Aquesta activitat està dirigida a l'alumnat de secundària i batxillerat de l'IES Enric Valor de Picanya.
Durant dos setmanes es realitzaran tallers educatius per tal d'afavorir actituds de mestissatge i solidaritat mitjançant el moviment hip hop i l'art urbà (rap, ball, graffitti) i el treball dels 8 objectius del Mil·leni i la seua relació amb els fluxos migratoris.
L'últim cap de setmana es traslladarà l'exposició-mur i el taller a un espai públic i com a tancament hi haurà un concert de cloenda en el participarà l'alumnat que ha treballat el projecte. Aquest concert tindrà lloc el divendres 27 d'abril a les 16.00h al pati de l'IES Enric Valor.
Tallers interculturals IES Enric Valor P4209745
Tallers interculturals IES Enric Valor P4209755
Tallers interculturals IES Enric Valor P4209778
Tallers interculturals IES Enric Valor P4209786