Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits. P5230072
23 de de maig de 2012
La Biblioteca Municipal obri per les nits per als estudiants
Els estudiants aprofiten al màxim el nou servei d'horari ampliat
Entre el 14 de maig i el 29 de juny i amb l'objectiu d'augmentar les possibilitats dels nostres estudiants la nova Biblioteca i Centre d'estudi ha ampliat el seu horari que, sols per a estudiants, s'allarga entre les 8.00 i la 1 del matí de dilluns a divendres.
Aquest és un nou servei nascut de les moltes reunions entre l'Ajuntament i els estudiants de Picanya abans, durant i també una volta finalitzat el procés de construcció de la nova Biblioteca i Centre d'Estudis.
En totes aquestes reunions els joves estudiants van plantejar la possibilitat de que, en la messura possible, s'extenguera l'horari de la Biblioteca i Centre d'Estudis en època d'exàmens.
Així, per primera vegada durant aquest mes de maig, la nova Biblioteca obri les seues portes per les nits i el jovent del nostre poble està aprofitat al màxim aquest nou servei. La sala d'estudi en el pis superior i fins i tot la situada al primer pis es plenen cada nit de joves que colze a colze devoren fulls i fulls plens d'apunts i anotacions.
La terrasa, a més, ofereix la possibilitat d'un descans ara que l'oratge convida a gaudir la nit i a l'aire lliure els estudiants també aprofiten per aclarir dubtes, intercanviar opinions o simplement donar-se ànims en aquestes èpoques tan exigents en les que, els nostres joves, han trobat en la nova Biblioteca i Centre d'Estudis una nova eina al seu servei.

Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits. P5230066
Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits. P5230068
Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits. P5230070
Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits. P5230072
Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits. P5230073