campiontautonomic
28 de de maig de 2012
Sis medalles per al judo picanyer als Jocs Esportius de la GV
El passat 18 de maig Picanya va acollir el campionat autonòmic

Amb la participació de més de 200 judokes el passat 18 de maig se celebraren al nostre pavelló esportiu municipal la 2a interprovincial aleví i el campionat autonòmic benjamí dels XXX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.
En la categoria aleví la judoka picanyera Ana Valentin no obtingué la sort desitjada i tot i ser l'actual campiona provincial no va aconseguir cap trofeu.
Per la vesprada, ja en categoria benjamí, el club de Judo Bushido Picanya si va aconseguir pujar al pòdium en un total de 6 ocasions per a acabar arreplegant un total de sis medalles. Els trofeus foren per a
Paula García Domínguez (medalla d'or en categoría de – 47 Kg.), Raul Torrijos Mallorga (or en -17Kg),  Vera Marrón Selma (Plata en categoria de – 34 Kg.), Yolanda García Andreu (planta en -26Kg.), Ismael Gil Moreno (bronze en -38Kg.) i Mario García Domínguez (també bronze en -26Kg). En aquesta mateix competició 
Ismael Gil, va perdre en semifinals, tot i assolint el tercer lloc i Andrea Sánchez, malgrat el seu esforç tampoc no va obtindre els resultats desitjats.
Amb aquest important èxit els judokes picanyers tancaren una gran temporada.


Ací més notícies de Picanya


Els judokes picanyers amb els seus trofeus
levante_05_06_12_judo