EntregaPremio
23 de de juliol de 2012
Benito, veí de Picanya, obté un premi en un concurs de models
XIII Edició de Nous Models per a València Fashion Week

El passat dijous 12 de juny van començar els càstings per la XIII Edició de Nous Models per a València Fashion Week, començant aquest mateix dia a Alacant, el 19 de juny a València i el 20 a Castelló reunint un total de més de tres-cents participants.

El 21 de juliol van començar les votacions on-line i van concloure el 8 de juliol. En elles s'observa que un veí de Picanya, Benito Juncos, el qual havia participat en el càsting de València i concursava amb el número 83, passa a la gran final.

Després de les votacions sòls un poc més de la meitat de concursants van aconseguir passar. La gran final es va realitzar el dijous 12 de juliol al Corte Inglés de Nuevo Centro. Allà va tornar a desfilar Benito, aquest cop amb el dorsal número 86.

El dimarts 17 de juliol es va tancar el termini de les segones votacions on-line.

El 19 de juliol, va ser el dia més esperat per tots els participants, els quals van ser citats perquè acudissin a les 20h a l'Umbracle, lloc on es van lliurar els premis.

Es van repartir un total de 51 premis, 8 dels guanyadors pel jurat desfilaran a VFW al setembre a la Zona D, altres 16 a la Zona Off amb vestit de bany i d'altra banda entre els guanyadors Benito Juncos va rebre el Premi a la Constància, aquest premi és nou ja que no l'havien donat en les anteriors edicions.

Finalment, també van haver altres premis com el de: diari Levante-Emv, diari Información, Yunsey Professional i el de votació popular.


Informació remesa per Benito Juncos Ruiz

+ info:

 

http://www.nuevosmodelos.es/calendario/ 

http://www.nuevosmodelos.es/noticias/el-gran-casting-de-la-moda-espanola 

http://comunidad.levante-emv.com/galeria-multimedia/Nuevos-Modelos/Entrega-Premios-Nuevos-Modelos/44886/6.html



 

EntregaPremio