mestalla
11 de de setembre de 2012
La Unió Musical amenitzarà el València-Celta de dissabte
Els picanyers tocaran abans i en el descans del partit
El proper dissabte 15 de setembre la Unió Musical de Picanya serà l'agrupació musical encarregada d'amenitzar l'inici i el descans del partit de la lliga de 1a divisió de futbol entre el València CF i el Celta de Vigo a l'estadi de Mestalla.
Tot i que resulta ben complicat poder gaudir d'aquesta possibilitat el bon treball dels membres de la directiva de la Unió Musical ha permés que els nostres músics siguen els encarregats d'animar aquest importantíssim esdeveniment esportiu.
L'actuació de la Unió Musical inclou dues desfilades al voltant del camp.
La primera desfilada es farà a l'inici quan estan calfant els dos equips, en este primer abans de finalitzar es toca l'Himne del València C F i "València" de Padilla. La segona desfilada serà mes curta i es realitza durant el descans a mena d'acomiadament.
Els picanyers interpretaran tres pasdobles ben coneguts
per a començar a desfilar, "Agarrate Saxo" de J. Muntañes, després "Terç de Quite" de R. Talens i en el descans "Caridad Guardiola" d'A. Carrillos a més de les obres demanades pel València CF, "Amunt València" de Pablo Sánchez Torrella i "València" de J. Padilla.

Galeries relacionades
Actuació de la Unió Musical de Picanya
04 de d’octubre de 2020

Actuació de la Unió Musical de Picanya

Trobada de Cors
01 de de juny de 2019

Trobada de Cors

Festival Solidari de Caritas 2015
22 de de desembre de 2015

Festival Solidari de Caritas 2015