mediatheque_panazol
04 de d’octubre de 2012
Art Picanyer a la Médiathèque
Set joves artistes picanyers exposen a Panazol

Entre el 8 i el 14 d'octubre el novíssim i espectacular edifici de la Médiathèque Municipale de Panazol acull una exposició de joves artistes del nostre municipi.
Aquesta exposició forma part dels actes de celebració del 20é aniversari de l'
agermanament entre les poblacions de Panazol i Picanya.
Entre les obres presentades pels joves creadors picanyers troben un bon mostrari que va des de les serigrafies que retraten l'urbanisme desaforat de Manuel Landa a l'obra poètica de Teresa Juan. Va des de l'escultura de Max Vila a les fotografies del nostre poble d'Empar Bessó. També en aquesta mostra podem trobar les il·lustracions de Clara-Iris Ramos i el seu llenguatge underground junt a les pintures orgàniques de Christian Quesada i també els gravats/collage de Maria José Planells. Una mostra eclèctica de l'art del nostre poble que viatja mil kilòmetres per a contar, al poble agermanat, les inquietuds artístiques del nostre jovent. 
Aquesta mostra coincideix amb la visita d'un extens grup de picanyers i picanyeres al poble francés amb l'objectiu de renovar l'agermanament entre totsdos pobles tal com ja es va fer al mes de juliol al Centre Cultural de Picanya.

Podeu trobar ací les dades dels artistes seleccionat i una mostra de les obres.

Fragment obra Christian Quesada
Fragment obra Clara_Iris Ramos
Fragment obra Empar Bessó
Fragment obra Antonio Landa
Fragment obra M José Planells
Fragment obra Max Vila
Fragment obra Teresa Juan