Visita Pepe García Horts de LLoguer _ 002
08 de d’octubre de 2012
El pioner de l'agricultura ecològica valenciana visita Picanya
Pepe Garcia va compartir el matí amb els agricultors d'Horts de Lloguer

El passat divendres 21 de setembre els agricultors dels Horts de Lloguer van tindre l'oportunitat d'aprendre de la mà del pioner de l'agricultura ecològica valenciana, Pepe García Martí.
García Martí, vinculat a l'agricultura ecológica des de finals dels anys 70 va compartir la seua sabiesa durant més de 3 hores amb 20 agricultors del projecte Horts de Lloguer.
Aquest autèntic promotor de l'agricultura sostenible al nostre país, va xerrar d'agricultura ecològica i va contar anècdotes de la seua dilatada experiència professional i, finalment, va recòrrer els horts d'aquests agricultors aficionats i va intercanviar opinions i orientar als llauradors sobre la millor manera d'optimitzar el seu xicotet hort.
Hort de Lloguer és una iniciativa que es va posar en marxa a la zona del camí de la Pedrera de Picanya al març de 2012 amb la intenció de promoure l'estima per l'Horta, la natura, l'activitat a l'aire lliure i la recuperació i manteniment dels nostres camps. Al mateix temps també vol oferir una possibilitat d'oci actiu a les persones interesades en gaudir del plaer de conrear les seues pròpies verdures i hortalisses. Aquesta iniciativa permet a les persones interesades la possibilitat de disposar d'una xicoteta parcel·la de terra completament acondicionada per al cultiu, així com l'accés a eines, assessorament agrícola i altres serveis.



Més informació sobre Horts de Lloguer facebook:
 

http://www.facebook.com/hortsdelloguer?fref=ts

Visita Pepe García Horts de LLoguer _ 001
Visita Pepe García Horts de LLoguer _ 002
Visita Pepe García Horts de LLoguer _ 003
Visita Pepe García Horts de LLoguer _ 004