Eco-parc
11 de d’octubre de 2012
L'Eco Parc amplia el seu horari d'obertura
Obrirà més hores el cap de setmana

L'ecoparc amplia el seu horari d'obertura al públic i, a partir d'ara obri més prompte entre setmana quan ofereix un horari de 08.00 a 21.00h (abans obria a les 09.00) i els caps de setmana (dissabtes i diumenges) el seu horari és de 08.00 a 15.00h amb una extensió de 3 hores al dia donat que abans obria de 09.00 a 13.00h.
Aquest nou horari suposa major facilitat per veïns i veïnes a l'hora de depositar allà tot tipus de residus i garantir així el millor tractament i el menor impacte en el medi ambient.
L'ecoparc compartit entre Picanya i Paiporta ofereix tractament per a enderrocs, tòxics (pintures, bateries, sprays, piles, químics...), mobles, grans electrodomèstics, fustes, roba, fluorescents... i d'aquesta manera suposa una opción perfectament vàlida a l'hora de desfer-nos de materials que, de cap manera, poden anar als contenidors dels nostres carrers ni, evidentment, ser abandonats a la via pública.
És important assegurar-se de que l'Ecoparc està obert en el moment en el que ens acostem fins allà per a deixar les nostres deixalles perquè, està completament prohibit abocar materials a la porta de l'ecoparc o les seues rodalies.
Per a més informació podeu telefonar al propi ecoparc al telèfon 687 885 687.
La col·laboració de totes i tots resulta fonamental a l'hora de fer un bon ús d'aquesta instal·lació tan important. 
 

Eco-parc
Plànol de situació de l'Ecoparc