Intercanvi estudiants IES Enric Valor 03
13 de de febrer de 2013
Alumnes francesos visiten l'IES Enric Valor
Per 3r any l'institut organitza l'intercanvi d'estudiants
Entre el diumenge dia 10 i el dissabte 16 l'IES Enric Valor viu una nova edició de l'intercanvi d'alumnat que, des de ja fa tres anys, mantenen amb l'escola Jean Racine de la població francesa de Saint-Cyr-l'Ecole prop de Paris.
En aquests dies els estudiants francesos aprofitaran per a visitar la ciutat de València, l'Albufera, el bosc d'El Saler, el tribunal de les Aigües... i, principalment, per a compartir vivències i amistat amb l'alumnat de l'IES Enric Valor. De fet, alguns de i de les alumnes que ens visiten en aquests dies ja havien participat en les anteriors edicions d'aquest intercanvi i han volgut tornar de nou a Picanya per a poder retrobar-se amb els amics i amigues que ací tenen.

Visita a l'Ajuntament
Aquest dimecres, 13, l'alumnat francés ha visitat l'Ajuntament on han estat rebuts per l'Alcalde de Picanya Josep Almenar i el regidor Carlos Marzo, que els han donat la benvinguda i els han explicat l'especial relació de la nostra població amb el poble agermanat de Panazol i posteriorment, acompanyats d'un tècnic municipal, han recorregut el nucli urbà de Picanya per a conèixer el nostre poble.

La visita de l'alumnat picanyer al poble francés completarà aquesta 3a edició d'aquest enriquidor intercanvi.
Intercanvi estudiants IES Enric Valor 01
Intercanvi estudiants IES Enric Valor 02
Intercanvi estudiants IES Enric Valor 03