Manuel Giménez amb la medalla de campió del Món
14 de de febrer de 2013
Manuel Giménez, de nou, campió mundial
El picanyer guanyà el mundial de Cant Timbrat celebrat a Bèlgica

El passat mes de gener el picanyer Manuel Giménez Ruiz va aconseguir, de nou, la medalla d'or en la modalitat de "Timbrat espanyol per equips" al Campionant mundial d'Ornitologia celebrat a la ciutat belga de Hasselt.
Aquest nou títol se suma a la llarga llista de reconeixements del criador picanyer que ja comptava amb les medalles d'or aconseguides a Berna al 1991 Oporto 2010 i a la medalla de bronze obtinguda a Pescara, Itàlia. Un curriculum que situa a Manuel Giménez com un autèntic referent per als aficionats al Cant Timbrat Espanyol i la cria de canaris.
Des d'ací felicitar al nostre veí per aquest nou èxit.

Concurs de Cant Timbrat Vila de Picanya
Com és habitual en aquestes dates el Club Valencià de Cant Timbrat amb seu al nostre poble, ha organitzat, un any més, el prestigiós Concurs Vila de Picanya de cant de canaris en la modalitat de Timbrat Espanyol. El concurs se celebrà durant el passat mes de novembre i va reunir als millors criadors de València i també d'altres províncies com ara Conca, Alacant, Castelló i Tarragona. Foren 59 els criadors participants i més de 300 els canaris presentants al concurs.
Entre els guanyadors destacaren els veïns de Picanya Raimundo Frías, amb el canari que obtingué major puntuació i José María Lagar que aconseguí la segona posició en la modalitat d'equip.

Per a més informacó podeu visitar el web del Club Valencià de Cant Timbrat:
http://www.actiweb.es/clubtimbradovalencia/

Manuel Giménez amb la medalla de campió del Món (foto: Club Valencià Cant Timbrat)
concurs_vila_de_picanya_2012_trofeu (foto: Club Valencià Cant Timbrat)
Socis del Club Valencià de Cant Timbrat (foto: Club Valencià Cant Timbrat)
Notícies relacionades
Doble cita per als millors canaris de cant
17 de d’octubre de 2014

Doble cita per als millors canaris de cant