Obres renovació Pl. Consticució DSC_0002
15 de de febrer de 2013
La Plaça de la Constitució serà molt més accessible
Un pas elevat la unirà amb el passeig de l'Amistat
Durant l'execució de les obres de reurbanització de les places Major i Constitució s'han buscat una sèrie de millores, les quals pretenen potenciar la zona verda de la Plaça Constitució com a punt de trobada de la trama urbana.

Cal destacar que en aquest espai enjardinat conflueixen l'inici del passeig de Sanchís Guarner, la vorera del Pont Vell que comunica amb Vistabella i la vorera del carrer Ricardo Capella tot i formant un accés natural del centre històric de Picanya.

Nou pas elevat per a vianants i bicicletes
En aquest sentit, i vista la importància d'aquesta conexió, s'ha decicit que tots aquests recorreguts siguen accessibles per a tots els veïns de Picanya tot i creant un nou pas de vianants elevat que permet que el Passeig de l'Amistat estiga unit per mitjà d'una via segura amb la Plaça de la Constitució i, per tant amb el centre històric.
D'aquesta manera el carril bici que arriba al passeig de la Primavera per l'avinguda Sanchis Guarner troba una prolongació natural fins al centre del poble.
La nova zona enjardinada de la plaça és molt més permeable i accessible, i s'ha eliminat el mur i la tanca perimetral, que ha estat substituida per tanques enjardinades, on es col·locaran bancs i noves plantacions que faran de la plaça una zona de trobada i convivència.

Renovació (i estalvi) per a l'enllunament
Aquestes obres també abordaran la renovació de la il·luminació de la zona que, a partir d'ara, es realitzarà mitjançant llums leds, que permetran un estalvi en el consum de l'energia elèctrica. Aquest tipus de luminàries seran les que es faran servir, poc a poc, en la nostra població.






Obres renovació Pl. Constitució DSC_0002
Obres renovació Pl. Constitució DSC_0004
Obres renovació Pl. Constitució DSC_0009
Obres renovació Pl. Constitució DSC_0011
Obres renovació Pl. Constitució DSC_0013
Obres renovació Pl. Constitució DSC_0019
Obres renovació Pl. Constitució i Pl. Major. Plànol
Galeries relacionades
Vídeos relacionats