DSC_0159
04 de de març de 2013
La Falla Pl. P. Valencià obté els 2 primers premis a la Cavalcada del Ninot
Sta. M del Puig i Barri del Carme guanyen com a millors comparses
El carrer ample fou l'escenari on, un any més, les tres comisions falleres de Picanya van voler mostrar el seu treball i enginy en la Cavalcada del Ninot de les Falles de Picanya 2013.

Puntualment, a les 18.00h la comissió infantil de la Falla Barri del Carme fou l'encarregada de començar l'espectacle davant un nombrós públic que va seguir tot l'acte amb entusiasme i amb permanents aplaudiments.
Els xiquets i les xiquetes del Carme van oferir una magnífica versió del conte de "La bella i la bèstia" amb un excel·lent treball d'interpretació i molt especialment, un gran treball en el vestuari que va lluir de valent.
Després els majors del Carme van voler repassar l'actualitat econòmica i social del nostre país amb una visió àcida i irònica sota el lema "se armó el Belén", element, aquest del Betlem que fou el conductor de tota la funció.

En segon lloc va desfilar la Falla del País Valencià. Menudes i menuts van abordar una representació del clàssic de Disney "El Rei Lleó" i la música i màgia d'aquesta gran pel·lícula d'animació fou molt ben recollida per la representació de xiquets i xiquetes.
Els majors d'aquesta Falla van optar per repassar també l'actualitat social del nostre poble, però des de la perspectiva del musical, amb un recorregut per les darreres dècades de la història espanyola i que va viatjar des de les noves tecnologies al cabaret amb músiques cantades pels membres de la comisió i lletres adaptades carregades d'humor i crítica social.

Finalment, la comissió de la Falla Sta. Maria del Puig va tancar la desfilada. Els menuts d'aquesta comissió van posar l'accent en les difícils situacions dels xiquets i xiquetes a diferents parts del món, on pateixen explotació laboral, falta d'oportunitats, fam, dificultats d'accés als serveis de salut i van dedicar la desfilada a reivindicar un món millor per a menuts i menudes.
Els adults d'aquesta falla també va voler denunciar l'actual situació social del nostre país i els casos de corrupció que esgiten cada dia la premsa espanyola foren repassats amb parts iguals d'humor i indignació i cançons i balls es van barrejar entre la presentació d'uns especials Alaska i Mario Vaquerizo.

El jurat, finalment i després de quasi una hora de deliveracions va decidir atorgar els següents premis:

PREMIS JUNTA LOCAL FALLERA DE PICANYA - CAVALCADA DEL NINOT 2013

    MILLOR COMPARSA INFANTIL: Falla Barri del Carme
    MILLOR COMPARSA GRANDE: Falla Avda. Sta. Mª del Puig

CAVALCADA NINOT INFANTIL

    1r Premi: Falla Plaça País Valencià
    2n Premi: Falla Barri del Carme
    3r Premi: Falla Avda. Sta. Mª del Puig

CAVALCADA NINOT GRAN

    1r Premi: Falla Plaça País Valencià
    2n Premi: Falla Avda. Sta. Mª del Puig
    3r Premi: Falla Barri del Carme

A la part de baix d'aquesta plana trobareu un enllaç a la fotogaleria amb les millors imatges d'aquesta Cavalcada del Ninot de les Falles 2013.

Galeries relacionades
Cremà Falla Vistabella
19 de de març de 2024

Cremà Falla Vistabella

Cremà Falla Barri del Carme
19 de de març de 2024

Cremà Falla Barri del Carme

Cremà Falla Sta. M. del Puig
19 de de març de 2024

Cremà Falla Sta. M. del Puig

Cremà Falla Pl. País Valencià
19 de de març de 2024

Cremà Falla Pl. País Valencià

Vídeos relacionats
FALLES 2024 · Cremà falles grans
19 de de març de 2024

FALLES 2024 · Cremà falles grans

FALLES 2024 · Ofrena de flors
18 de de març de 2024

FALLES 2024 · Ofrena de flors