bnr_jackson
11 de d’abril de 2013
Michael Jackson "reviu" al Centre Cultural
Showdance a benefici de l'ONG IDALA
El proper dissabte 4 de maig el Centre Cultural de Picanya (20.00h) acollirà el Showdance benèfic "Remember Jackson"
Aquest espectacle en el que el grup professional de ball Soul Dance Company retrà homenatge a l'estrella del pop Michael Jackson vol recaptar fons per a l'ONG IDALIA. Idalia ONG, és una organització sense ànim de lucre, amb seu en la ciutat de València, que té com a finalitats la defensa i promoció dels Drets i Deures Humans, la divulgació d'idees de canvi i transformació social que contribuïsquen a la construcció d
'un món millor, i de persones més justes i solidàries, l'Educació en Valors, i l'Educació Integral de l'Ésser, el suport a iniciatives i recerques en les ciències de la salut i tecnologia en pro del benestar general i la unió de forces i la cooperació entre entitats i organitzacions afins.

Soul Dance Company
Soul Dance Company és un grup de professionals de diferent formació units per una passió comuna: la dansa.
Amb “Remember Jackson” ens intenten mostrar una xicoteta part del llegat que ens va deixar al llarg de la seua carrera un artista que ha sigut referent del món de l'art i l'espectacle, per al que s'inclouen projeccions audiovisuals que utilitzava en els seus nombrosos concerts.
En aquest espectacle, la companyia Soul Dance posa en escena els temes més populars i emblemàtics de la trajectòria de Michael Jackson, com Billie Jean, Smooth Criminal o Thriller entre uns altres. Revisant els seus orígens en els Jackson 5 i mostrant alguns dels temes que l'artista va modificar per a la seua nova gira a Londres.

ENTRADES:
- ONG Idala. Tel. 692 665 458 (también vía WhatsApp),
- Facebook i Twitter ONG Idala.

- APP Informática Picanya
   C. Marqués del Túria, 1 - Bajo
    PICANYA (Valencia)
   Horari: De dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00h, i de 17.00 a 20.00 h. Dissabtes d'11.00 a 13:30h.
   Pregunteu per: Elena Mihi.

Tràiler de l'espectacle:  ACÍ