maruja-torres_dutono
18 de abril de 2013
Maruja Torres rebrà el premi Picanya Llig 2013
Espido Freire, Ferran Torrent... també participen al Maig Literari
Aquest dimarts 23 d'abril arranquen els actes de celebració de la 6a edició del Maig Literari de Picanya. En aquest 2013 el guardó Picanya Llig, amb el que el nostre poble reconeix la tasca literària de diferents autors o autores, anirà a mans de la reconeguda escriptora, periodista i fins i tot guionista de cine, Maruja Torres. Un personatge fonamental de la literatura contemporània del nostre país des que va publica la seua primera obra al 1986 fins als nostres dies amb la publicació de la seua darrera novel·la Sin entrañas l'any passat. Torres, a més destaca per la seua fonamental tasca com a periodista fins i tot a zones en conflicte. Actualment és columnista d'El País.
A més de la qualitat de la seua obra, Maruja Torres manifesta en els seus escrits un compromís personal en defensa de la justícia, la igualtat i la solidaritat.
Maruja Torres suma així el seu nom a la llista d'autors i autores guanyador del Premi Llig Picanya i del que ja formen part noms com ara José Luís Sampedro, Ana María Matute, Elvira Lindo, Ángeles Caso i Almudena Grandes.

Altres autors i autores
El Maig Literari de Picanya 2013 també comptarà amb la presència d'autors tan reconeguts com ara Espido Freire, que impartirà una classe magistral a l'inici del taller gratuït de creació literària que un any més conduirà l'escriptora picanyera Carmen Amoraga, o Ferran Torrent que presentarà la seua darrera novel·la "Ombres en la nit".
Altres autors convidats que presentaran les seues obres seran Anna Gimeno (El desig de ser mare), Salvador Pons (Orangetown) i Begoña Valero (El trabajo de los libros).
Contacontes, el premi de poesia "Camí de la Nòria" i l'homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, completaran la programació d'aquest Maig Literari de Picanya que, com en anys anteriors, continuarà treballant per acostar els dos vessants del món de la literatura: autors i lectors.

Teniu la programació completa i tots els detalls ací:
http://www.picanya.org/persones/cultura/esdeveniments/maig-literari