universitat majors
14 de de juny de 2013
Simplement, pel plaer d'aprendre
La Universitat Florida i l'Ajuntament oferixen cursos per a majors de 50 anys
Un nou concepte d'educació es va extenent a la nostra societat. Front a una visió de la formació com a una etapa temporal s'obri pas un nou plantejament que ens parla de l'educació durant tota la vida.
En eixe sentit l'Ajuntament de Picanya té establert, des de fa anys, un programa de col·laboració amb la Universitat Florida anomenat "La Universitat dels Majors a l'Horta Sud" adreçat a aquelles persones majors de 50 anys interasades a continuar aprenent.
Les temàtiques son ben variades i van des de claus per a interpretar la realitat econòmica a iniciació a internet o matèries relacionades amb l'art, la història o la bioteconologia.
Un bon exemple d'aquest projecte és el picanyer Víctor Fernández que fa ven poc va rebre el seu diploma de graduació, de mans de Josep Almenar, Alcalde de Picanya, i que sobre la seua experiència comenta: 
Me decidí a estudiar en la Universitat dels majors porque estaba prejubilado, me enteré, recibí información de mi ayuntamiento y me decidí a probar a ver si me seleccionaban… La experiencia ha sido realmente buena porque amplias conocimientos, te dan algunas asignaturas que no has visto nunca, los profesores son magníficos… vamos que muy positiva”.
A peu d'aquesta plana trobareu el PDF amb tota la informació.



Victor Fernández acompanyat de Josep Almenar
Galeries relacionades
Homenatge al soci de major edat
11 de de gener de 2023

Homenatge al soci de major edat

Teatre de Persones Majors.
03 de de juliol de 2018

Teatre de Persones Majors.