Associació de Ballet
10 de de juliol de 2013
Festes 2013. Picanya lliura les medalles de la Vila el dia de la Festa
Ahir tingué lloc l'Acte de Recepció
Ahir dimecres 10 de juliol, el dia de la Festa de la P. Sang, el Centre Cultural va acollir el tradicional acte de Recepció a les associacions, col·lectius i persones participants de l'organització d'aquestes Festes 2013.
L'acte, conduit per la regidora Rosi González, es va obrir amb la presentació del llibre "Las actas del Ayuntamiento de Picanya 15/07/1940 - 15/06/1941)". Un volum en el que l'historiador Pepe Royo fa una transcripció i anàlisi de les actes municipals en una època especialment complicada de la nostra història. Uns temps especialment penosos, els de la posguerra, en el que la comissió gestora al front de l'Ajuntament va haver de tirar endavant projectes com ara la construcció del grup d'habitatges protegits del carrer del Pilar.
A continuació l'Ajuntament va lliurar unes distincions a aquells joves (hui ja no tan joves) que a l'any 1988, fa per tant un quart de segle, van tirar endavant les Festes en honor a la P. Sang. L'Ajuntament va voler reconèixer el mèrit i l'esforç d'aquests clavaris per mantindre vives les festes patronals.
Més tard arribà el moment del lliurament de les Medalles de la Vila, la més alta distinció que atorga l'Ajuntament de Picanya a aquelles persones que s'han distingit per la seua dedicació als altres i el seu treball pel nostre poble.
En aquest 2013 les medalles foren per a:

Associació de Ballet de Picanya
En reconeixement als 25 anys des de la seua fundació i en agraïment al treball desinteresat realitzat per la cultura del nostre poble. Paqui Muñoz i Carmen Martínez van recollir la medalla però es van recordar els noms de moltes altres dones com ara Maria Dolores Moraga, Josefa Juarez, Misericordia Herrero, Maria Engracia Martí, Mari González, Guillermina Ojeda o Júlia  López part fonamental del passat, present i futur d'aquesta associació.

Vicente Navarro Alós 
Pel seu bon fer, durant uns quants anys, al front de la Junta Local Fallera de Picanya, donat que, des de la seua resonsabilitat, Vicente, sempre ha sabut coordinar i conduir de forma positiva, el món faller del nostre poble, al que ha representat allà on ha estat demanada la seua presència.

Luisa Estañ Cogollos
Al llarg dels 30 anys en els que ha treballat al nostre poble va posar en marxa tot un seguit de projectes que van molt més enllà del que obligava el seu treball al Gabinet Psicopedagògic Municipal. Iniciatives com els tallers d'estimulació primerenca, els cursos de preparació al part, l'agermanament amb Panazol, etc... han comptat amb la seua fonamental espenta.

Víctor Almonacid
Durant vuit anys va ocupar l'important càrrec de Secretari Municipal on ha estat un exemple d'honestetat i professionalitat. Ha defensat la protecció, garantia i tutel·la dels pobles i ciutats com a administració més propera a les persones.

L'acte es va tancar amb unes paraules de l'Alcalde de Picanya, Josep Almenar, que va voler destacar l'evolució de les Festes Majors en els darrers anys amb un magnífic creixement de la participació i col·laboració de la ciutadania amb especial incidència en la programació d'actes per a menuts i la participació dels joves, no sempre fàcil, que han fet de les festes de Picanya les Festes de TOT un poble.












Acte de Recepció
Presentació Llibre
Acte de Recepció
Acte de Recepció
Clavaris 1988
Associació de Ballet
Vicente Navarro
Luisa Estañ
Víctor Almonacid
Acte Recepció
Josep Almenar
Acte Recepció
Galeries relacionades
Colors run
15 de de juliol de 2023

Colors run

Acte recepció Festes Majors 2023
12 de de juliol de 2023

Acte recepció Festes Majors 2023

Vídeos relacionats
Notícies relacionades
El millor de la festa... la vespra!
11 de de juliol de 2023

El millor de la festa... la vespra!

Nit a ple foc!
10 de de juliol de 2023

Nit a ple foc!