IMG_2157
23 de de juliol de 2013
"A peu de Festa" acomiada la seua 4a temporada amb récord de vídeos descarregats
Durant aquestes festes s'han vist més de 4.000 vídeos
Per quart any consecutiu PicanyaTV, la televisió-web municipal del nostre poble, ha publicat, quasi a diari "A peu de Festa", una proposta que ofereix una visió fresca i divertida de les nostres Festes Majors i on es fica tot el focus sobre els autèntics protagonistes de la Festa: els picanyers i les picanyeres.

"A peu de Festa" és possible gràcies a la contractació d'estudiants en pràctiques per mitjà del programa "La Dipu te beca" de la Diputació de Valencià i, en aquesta edició 2013, el programa encetat fa anys per Samuel Borja i conduit l'any passat per Noelia Navarro i Mamen Jiménez, ha estat a càrrec de Miriam Álamo, al micròfon i guió i Elisa Cubells i Núria Moreno que s'han fet càrrec de la gravació i edició del programa. D'aquesta manera aquestes tres estudiants (de periodisme i comunicació audiovisual) han tingut l'oportunitat de tindre una experiència de treball real i intens amb un programa diari que els ha exigit el millor d'elles mateixes i en el que han donat compte de quasi tot el que ha passat en aquestes festes 2013 amb un estil directe ple d'entrevistes i imatges divertides. Les tres han demostrat gran professionalitat, coneixements i capacitat de treball perquè, en moltes ocassions la intensitat de la programació, la quantitat d'actes i els horaris més que complicats, els ha obligat a jornades maratonianes i més que exigents.
El resultat han estat 13 programes plens de color que parlen de la vitalitat de les Festes del nostre poble i que ja formen part de l'extens arxiu (més de 350 vídeos) que integren, a hores d'ara, PicanyaTV.

Rècord de descàrregues (*)
Tot i que hui acabem de publicar el darrer programa d'aquesta edició 2013 sí podem informar-vos de que, durant el període de festes han estat 4.157 els vídeos descarregats des de la web municipal, una xifra rècord, que, evidentment encara pujarà en els propers dies i que ens parla de la bona acceptació de "A peu de Festa" entre la nostra població amb programes que ja han superat les 500 descàrregues en poc més de 10 dies. Tot un èxit que ratifica el bon treball de Míriam, Elisa i Núria a les que, des d'ací hem d'agraïr l'esforç realitzat.

(*) Dades: Google Analytics 
DSC_0002
DSC_0069
DSC_0076
DSC_0134
DSC_0139
DSC_0192
DSC_0207
DSC_0319
IMG_2157
Galeries relacionades
Colors run
15 de de juliol de 2023

Colors run

Acte recepció Festes Majors 2023
12 de de juliol de 2023

Acte recepció Festes Majors 2023

Vídeos relacionats
Notícies relacionades
El millor de la festa... la vespra!
11 de de juliol de 2023

El millor de la festa... la vespra!

Nit a ple foc!
10 de de juliol de 2023

Nit a ple foc!