bnrepa1314
24 de juliol de 2013
El Centre de Formació d'Adults presenta el curs 2013-2014
Oferta 14 tallers, 21 cursos i 3 idiomes amb titulacions oficials
En temps complicats com els que vivim ara, l'educació pública, el coneixement, la possibilitat de formar-se i millorar competències sembla més important que mai.
Des de fa molts anys l'Ajuntament de Picanya ha fet de la formació i l'educació un dels seus pilars de gestió i, especialment important ha estat l'aposta per la possibilitat de donar oportunitats a aquelles persones que, per motius molt diferents, han quedat fora dels itineraris formatius més habituals.
En eixe sentit és especialment important l'aposta pel Centre d'Educació d'Adults, un centre educatiu amb centenars d'alumnes, especialment joves, que troben en aquesta via una manera de reincoporar-se al camí de l'educació o una manera d'obtindre titulacions o formacions que els permeten completar un currículum que, d'altra manera, resultaria molt incomplet a l'hora d'accedir a un mercat de treball cada dia més exigent.
En aquesta línia destaquen molt especialment els cursos de 1r i 2n nivell de graduat en secundària, l'accés a cicles formatius de grau mitjà o l'accés a la universitat per a menors de 25 anys o majors de 45 anys i també l'accés a cicles formatius de grau superior. Una formació especialment valorada entre els joves del nostre poble.
També és ben important la formació en noves tecnologies amb 5 cursos d'informàtica i l'aposta pels idiomes amb 4 cursos d'anglés, un de castellà per a estrangers i, molt especialment, 7 cursos de valencià que van des del nivell més inicial al superior.

Pel plaer d'aprendre
Amb la col·laboració de l'Associació d'Alumnat d'EPA s'ofereixen també tot un ventall de tallers adreçats a aquelles persones que volen aprendre pel senzill plaer de millorar amb un sentit més lúdic i recreatiu. Ahí trobem tallers de boixets, pintura, ceràmica, patchwork, dibuix...

Un extens panorama formatiu que dóna opcions a totes i tots i que abunda en la línia d'assegurar les possibilitats formatives i culturals a tots els picanyers i picanyeres, molt especialment en aquest cas, als joves que d'altra manera, probablement, no disposarien d'aquestes possibilitats educatives.

Podeu consultar, si cliqueu sobre el banner de baix, tota l'oferta foramtiva del Centre de Formació de Persones Adultes de l'Ajuntament de Picanya.

bnrepa1314

Galeries relacionades
23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festa final Escola Estiu 2013
26 de juliol de 2013

Festa final Escola Estiu 2013