04_pecat_divi_tapa_web
12 de setembre de 2013
Ja està ací la 2a PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya
Fins a 13 establiments participen en aquesta 2a edició
Si al mes de maig es quedàreu amb ganes de més, o si se'l vàreu perdre, vos informem que ja està en marxa la 2a edició de "PicaNYAM! - Ruta de la tapa per Picanya".
L'Ajuntament de Picanya i diferents establiments hostalers del nostre poble vos conviden a gaudir, el proper cap de setmana del 28 i 29 de setembre, de la 2a edició de PicaNYAM!, ruta de la tapa per Picanya. 
Una gran oportunitat de fer un tast del bo i el millor d'aquests locals nostres a un preu ben ajustat de 2 euros per tapa i beguda.

Més oferta
En aquesta 2a edició parcipen més locals hostalers del nostre muncipi i seran fins a un total de 13 els bars, restaurants, cafeteries... que ens presentaran una exquisida selecció de les seues cuines.
Les tapes oferides, a més, són completament diferents a les presentades a la 1a edició i tots els locals participants han volgut superar-se i millorar en aquesta edició de setembre.

Concursos per a guanyar tapes i un sopar/dinar per a dues persones
Com en l'edició anterior podreu guanyar 10 tapes si sigueu els perfils de twitter i/o facebook de l'Ajuntament i compartiu la informació allí publicada. El sorteig tindrà lloc el dimecres anterior a la Ruta.
A més, i com a novetat, els establiments participants sortejaran un dinar (o sopar) per a dues persones entre tots aquells que presenten el fullet d'aquesta PicaNYAM! amb sis segells d'establiments diferents. Els segells es col·locaran una volta es faça la consumició d'almenys una tapa. 

Voleu conèixer el menú? La localització dels bars i restaurants participans? Voleu veure imatges de les tapes?
Cliqueu sobre la imatge a continuació i... bon profit!

bnr_picanyam_2013