reunio_consell_escolar
02 de d’octubre de 2013
El Consell Escolar es reunix per a preparar les activitats del nou curs
Representants de tot el teixit educatiu picanyer es reunixen a l'Ajuntament
Ahir de vesprada el Saló de Sessions de l'Ajuntament va acollir la primera reunió del curs del Consell Escolar Municipal. Una entitat que reunix a representants de tot el món educatiu picanyer (centres, associacions de pares/mares) i de l'Ajuntament.
El principal objetiu d'aquesta primera reunió era la posada en comú de projectes i estudiar les possibilitats de col·laboració entre l'administració local i els centres educatius.
En una primera part de la trobada els representants de l'Ajuntament van detallar l'extens programa municipal adreçat a la comunitat educativa i que va des dels del teatre per a escolars o el cinema en valencià a les activitats esportives com ara la competició escolar, la setmana esportiva o el viatge a la neu per a aprendre a esquiar tot i passant per l'extensa oferta de tallers i cursos del centre de formació d'adults o la programació de la Biblioteca (contacontes, visites guiades, etc...).
En una segona fase els diferents centres representats van posar en comú els seus projectes educatius i activitas i així vam saber dels diferents projectes (alguns fins i tot de caire internacional) en els que es troben involucrats centres com ara l'Escola Gavina (amb una trobada europea a Alemanya), l'IES Enric Valor (que té un nou projecte Comenius amb Itàlia i Escòcia i un intercanvi amb França), l'Escola Baladre de nou implicada en el projecte d'Escoles Solidàries amb un programa a Guatemala o l'Escola Ausiàs March que enguany farà del món de l'Art l'eix sobre el que giravoltarà el treball del curs.
També les AMPES dels diferents centres, presents a la sessió, van exposar les seues iniciatives i així vam saber de les activitats organitzades des de l'AMPA del CP Baladre per a cobrir l'horari de 16.30 a 17.30 i facilitar la conciliació de la vida laboral i la familiar amb cursos d'anglés, cursos de reforç... i les organitzades des de l'AMPA de l'Ausiàs March que també ofereix idiomes, teatre, dibuix...
Ara, queda per davant, tot un curs que, de ben segur, tornarà a estar ple d'activitats i ganes de continuar fent de l'educació (de l'educació de qualitat) un dels trets identificadors del nostre poble.






Reunió Consell Escolar
Galeries relacionades
Vídeos relacionats