DSC_0155
18 de novembre de 2013
Marta Tárraga i Lucia Mora donen un pas més com a Falleres Majors 2014
La Solemne Exaltació tingué lloc este passat dissabte
El Centre Cultural fou, este passat dissabte 16 de novembre de 2013, l'escenari de la Solemne Proclamació de Marta Tárraga i Lucia Mora com a Falleres Majors de Picanya 2014.
En mig d'un ambient de gala que enguany es va obrir amb la novetat d'un Photo-Call a la porta de l'edifici, es van plenar totes les butaques del Centre Cultural per part del món faller picanyer i també per comissions arribades des d'altres poblacions valencianes des de les properes Torrent o Aldaia a més llunyanes com ara Oliva.
L'acte, enguany, també estigué presentat per la Fallera Major de València 2012 Sandra Muñoz Pérez que va fer gala, de nou, de la seua simpatia i esperit faller indiscutible.
El mantenedor de l'acte fou Boro Peiró, periodista especialitzat en el món faller que conduix el progama "Gente de Fallas" a Onda Cero i que, amb un estil directe i distendit, va lloar la figura de les falleres majors (tant les d'enguany com les de l'any passat) i el caràcter i treball del món faller picanyer.
En aquest acte també va ser presentades les falleres que enguany integren la Cort d'Honor i que enguany són:
Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil
Paula Mollá
Carmen Galán
Marta Sofía Cajal
Elisa Galán (que no va poder acudir a l'acte per estar malalta)
Cort d'Honor de la Fallera Major
Andrea de la Torre
María Floro
Lucía Piedras
Nerea Pascual
En esta exaltació també es va aprofitar per a acomiadar a les Falleres Majors de 2013 Cristina Navarro i Maria Tordera que ja tenen el seu nom escrit en lletres daurades a la història de les Falles de Picanya.
El gran treball dels membres de la Junta Local Fallera va permetre gaudir als assistents d'una magnífica vesprada d'emoció i ambient faller tal com va destacar Josep Almenar Alcalde de Picanya.
Ja estan, per tant, en marxa les Falles de Picanya 2014 i ja compten els dies per a tornar a gaudir de l'extraordinari ambient de les Falles de Picanya.

Podeu veure totes les imatges de l'acte a esta fotogaleria:

fotogaleria_exaltacio_falles_2014_16_11_13Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Exaltació Fallera Major de Picanya
27 de novembre de 2021

Exaltació Fallera Major de Picanya

FALLES 2020 - Nit de la Cremà
12 de octubre de 2021

FALLES 2020 - Nit de la Cremà

FALLES 2020 · Ofrena de flors
11 de octubre de 2021

FALLES 2020 · Ofrena de flors