DSC_0185
03 de de febrer de 2014
Éxit de participació de la 3a Duatló Vila de Picanya
La prova assolí la inscripció màxima prevista: 503 duatletes
Ahir diumenge 2 de febrer se celebrà la 3a edició del Duatló Vila de Picanya. Una espectacular prova esportiva que, cada any, ha anant pujant de nivell i participació, i que, de nou enguany, ha penjat el cartell de "inscripció tancada" molts dies abans de la prova tot i que, en esta 3a edició, la inscripció es va ampliar fins a les 500 places.
A més en este 2014 i donada la major participació, l'escenari de l'eixida, arribada i boxes, es va traslladar a l'Avinguda Generalitat Valenciana. Allà els membres de la Penya Ciclista Tarazona, organitzadors de la prova amb el suport de l'Ajuntament de Picanya i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, van realitzar un extraordinari treball per muntar (i desmuntar) tota la important infraestructura que conlleva una prova d'este nivell i per controlar tot el recorregut, especialment complicat, al tratar-se d'una prova que convina la cursa a peu i el ciclisme, així com tot el desenvolupament de la jornada que inclou des de guardarroba, a avituallament, massatges, control de material, seguretat dels carrers, etc.

Màxima participació
Fins a 503 duatletes van participar en esta 3a edició, en representació de 31 clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana (25 clubs de la província de València, 3 d'Alacant i 3 de Castelló). Molt destacable és també la partipació de dones amb 115 duatletes inscrites.

A les 10.00h, puntualment, tingué lloc la primera de les 3 eixides que es van donar a la prova i els duatletes van atacar el primer tram de 5Km., un recorregut a peu per l'avinguda 9 d'octubre i part del passeig de la Primavera. Després, les bicicletes els esperaven a l'av. de la Generalitat Valenciana per a, realitzada una espectacular transició, enfrontar els 25 Km. de cursa ciclista als que va seguir un tram final de 2'5Km. de cursa a peu amb el que es va cloure la prova.

Podeu consultar totes les classifiacions ací:

A peu d'esta plana trobareu l'enllaç a la fotogaleria amb totes les imatges de la prova.