bnr_portesobertesescoleta_2014
17 de de febrer de 2014
L'Escola Infantil Municipal obri el procés de matrícula per al curs 2014-2015
Jornada de portes obertes el dissabte 1 de març

L'Escola Infantil Municipal "La Mandarina" obri el procés de matriculació de cara al nou curs 2014-2015. El proper dissabte 1 de març tindrà lloc la jornada de portes obertes en la que convicen a tots les pares i mares de xiquetes i xiquets d'entre 0 i 3 anys a descobrir les instal·lacions d'este centre que, al nostre poble, és l'únic homologat per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana. 

L’escola infantil municipal, permet que avancem en dos línies de treball que han segut fonamentals en el nostre municipi: per un costat es continua amb la decidida aposta per l’educació de qualitat per a tots i totes com a recurs fonamental a l’hora de garantir la igualtat d’oportunitats i per altra aprofundim en el camí de la coresponsabilitat social entre homes i dones a l’hora de la criança dels fills i filles permetent compatibilitzar de la millor forma la vida familiar i laboral.

El procés de matrícula per al curs vinent s'obrirà amb la preinscripció que tindrà lloc els dies 3 i 4 de març. Tot i acudint a la sessió informativa del dissabte 1 de març podreu demanar cita prèvia per a la preinscripció, que es realitzarà en les mateixes instal·lacions de l'Escola (C/ Corts Valencianes, 8).

Per a qualsevol dubte podeu telefornar al  961 594 295.