DSC_0090
17 de març de 2014
La Falla Pl. País Valencià guanya el 1r Premi de les Falles Grans 2014
Sta. Maria del Puig guanya el 1r Premi en falles infantils
Ahir de vesprada la Plaça del País Valencià va reunir a tot el món faller del nostre poble per a l'acte de lliurament de premis d'estes falles 2014.
Davant un nombrosíssim públic el secretari de la Junta Local Fallera de Picanya, Jorge Padilla, va anar llegint, un per un els guardons aconseguits per cada una de les comissions del nostre poble.
Coneguts ja els premis de ninot indultat (tant el de ninot gran com el de menut van anar a parar a la Falla Barri del Carme), els primers dos premis importants en ser lliurats foren els de millor llibret i engalament de carrers van recaure sobre la Falla del País Valencià en mig de l'alegria dels membres d'esta comissió. 
L'emoció va anar en augment conforme s'acostava el moment de conèixer els premis més importants i ahí, després de molts anys, el primer premi per a la falla gran fou a parar a la Falla Plaça País Valencià amb la Falla Barri del Carme en segona posició i el tercer premi fou per a la Falla Sta. Maria del Puig. El premi "Enginy i gràcia" fou per  a la Falla Barri del Carme.
En quant a la categoria infantil la triomfadora fou la falla Sta. Maria del Puig que es feu amb el 1r premi, seguida de la falla Pl. País Valencià i la falla Barri del Carme en tercer lloc. El premi "Enginy i gràcia" fou per a la Falla Sta. Maria del Puig.

Teniu ací totes les imatges de l'acte:

fotogaleria_lliurament_premis_falles_2014Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Exaltació Fallera Major de Picanya
27 de novembre de 2021

Exaltació Fallera Major de Picanya

FALLES 2020 - Nit de la Cremà
12 de octubre de 2021

FALLES 2020 - Nit de la Cremà

FALLES 2020 · Ofrena de flors
11 de octubre de 2021

FALLES 2020 · Ofrena de flors