Pas vianants
27 de de març de 2014
Obert el pas de vianants entre l'Av. de la Mediterrània i el Passeig de la Primavera
Des de hui ja es pot utilitzar este nou pas
Ja està obert el nou pas per a vianants entre l'Avinguda de la Mediterrània i el Passeig de la Primavera. Amb esta obra s'ha donat resposta a les diferents sol·licituds arribades a l'Ajuntament per part dels ciutadans en el sentit de dotar a la zona d'un enllaç directe entre l'Avinguda de la Mediterrània i l'Avinguda de la Primavera (zona de la pisicina i el supermercat) sense haver de buscar els creuaments a les rotondes de l'Almàssera o de la Rosa dels Vents.
Seguretat i senzillesa
La principal preocupació d'esta obra ha estat aconseguir que este pas de vianants siga el més segur possible. Esta és una via amb un intens trànsit i per tant, el pas de vianants compta amb la màxima visibilitat, una intensa senyalització i també bandes sonores que obliguen als vehicles a reduir la velocitat.
Tècnicament s'ha buscat una solució integral per a tot el creuament que va des del carril-bici del carrer Vent de la Muntanya del Garbí fins a l'aparcament de la pisicina. La principal dificultat és la diferència d'altura entre les dues vies i s'ha decidit salvar-la mitjançant una rampa (accessible per a cadires de rodes, carrets de bebé, etc...) i també s'ha treballat sobre la zona de carril-bici que s'ha completat amb una nova corva d'accés a la zona de la piscina i el supermercat.
L'obra s'ha desenvolupat amb recursos propis de l'Ajuntamet i s'ha construit per fases.
Pas vianants
Pas vianants
Pas vianants
Pas vianants
Pas vianants
Pas vianants
Pas vianants
Pas vianants
Galeries relacionades
Vídeos relacionats