millas_web
10 de d’abril de 2014
Juan José Millás rebrà el premi Llig Picanya 2014
El “Maig literari” també portarà a autors com ara Susana Fortes, Paco Roca, Toni Cucarella, Carme Miquel i Carmen Amoraga
Al nostre poble, el mes de maig ve carregat de lletres, de paraules, de llibres, de converses i xerrades. Com cada any el “Maig literari” portarà fins a Picanya a autors i autores de primera línia del panorama literari valencià i espanyol.

Juan José Millás, Premi Llig Picanya 2014

El valencià Juan José Millás rebrà enguany el premi “Llig Picanya” un guardó que en altres edicions ja han rebut escriptors i escriptores tan reconeguts com ara Maruja Torres (2013), José Luis Sampedro (2012), Elvira Lindo (2011), Ángeles Caso (2010), Ana María Matute (2009) i Almudena Grandes (2008). Amb este premi el nostre poble vol reconèixer la seua brillant trajèctoria com a novel·lista i també com a periodista. Com a novel·lista ha guanyat premis com ara el Nadal, el Planeta... i com a periodista és, a hores d’ara, una de les veus més crítiques amb la societat actual.
L'acte de lliurament del premi "Llig Picanya" tindrà lloc el 27 de maig a les 18.30h al Centre Cultural i estarà presentat per l'escriptora Carmen Amoraga.

Carmen Amoraga
Com no podia ser d’altra manera la picanyera Carmen Amoraga, tot i la seua atapeïda agenda, ens presentarà la seua darrera novel·la La vida era eso amb el que va guanyar el Premi Nadal a principi d’este any 2014, un dels més prestigiosos premis de la literatura en castellà. D’este llibre ja s’han publicat 4 edicions i s’ha situat al mes de març entre els 10 llibres de ficció més venuts a Espanya.

Carmen Amoraga 
presentarà la seua darrera novel·la 
La vida era eso el 15 de maig

I molt més...
El “Maig literari” també ens permetrà conèixer de prop a autors com ara el dibuixat de novel·la gràfica Paco Roca (guanyador d’un premi Goya per l’adaptació de la seua obra Arrugas) o Toni Cucarella (que presentarà Dones d’aigua, hòmens de fang) i a autores com ara Susana Fortes o Carme Miquel que ens parlaran dels seus darrers llibres El amor no es un verso libre i Mataren el verd.

Podeu accedir a la PROGRAMACIÓ COMPLETA DEL MAIG LITERARI 2014 ACÍ.