DSC_0445
22 de de maig de 2014
"Mini Maig Literari" a la Bibliteca per a menuts i menudes
Diferents autors visiten la Biblioteca per a xerrar amb l'alumnat de les nostres escoles
Com bé sabeu, al nostre poble durant este mes celebrem el "Maig literari" una inciativa destinada a apropar els dos vessants del món de la literatura: autors i autores i lectors i lectores. En el mateix sentit, en estos dies, la Biblioteca ha esdevingut esceneri d'un "mini-maig literari". 

Així, l'alumnat del segon cicle de primària de les escoles Ausiàs i Baladre, està coneguent de primera mà als autors i autores dels llibres que han llegit durant el curs. 

Els mestres de l'escola Baladre, Teresa Marí, Javier Julve i Elena Broseta, han estat els precursors de l'activitat que ha comptat amb la fonamental col·laboració de l'editorial Bullent arrelada al nostre poble.
 
El dia 20 la Biblioteca va rebre la visita de Mercè Climent, autora del llibre "Lina Panxolina i el quadern màgic". L'alumant de 4rt. de l'escola Ausiàs March i 2 grups de l'escola Baladre, foren els protagonistes d'esta primera trobada.

Hui dia 22 ha visitat la Biblioteca Juli Capilla autor del llibre "Un tren de llegenda, el Xitxarra" i, de nou, alumnes d'Ausiàs March i Baladre han pogut conèixer en persona a l'escriptor de llibre treballat a classe i després d'escoltar una xicoteta explicació sobre el llibre, realitzar-li tot un seguit de preguntes que han anat des de l'origen de la seua afició per l'escriptura a la seua condició de jugador de pilota valenciana!

Queda encara per davant la visita de l'escriptor Xavier Mínguez, autor de "Àlex i les portes estel·lars". 

I és que, queda clar, que al maig, Picanya és lletra. Lletra gran i lletra menuda, que totes són ben importants!





Presentació Mercè Climent
DSC_0438
DSC_0441
DSC_0445