Talleres Vicusauto, campions
17 de de juny de 2014
Talleres Vicusauto guanya, de nou, la lliga de Futbol Sala local
Fins a 13 equips han participat en el campionat 2013-2014
Ja ha finalitzat, al Pavelló Esportiu Vicent Martí "Galán" una nova edició de la lliga local de futbol sala que, des de fa uns anys, se celebra a esta instal·lació organitzat pel Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Picanya.

Celebrades les finals el títol ha sigut per a "Talleres Vicusauto" i la segona plaça i per tant el subcampionat per a "Seguros Torrent", en tercera posició ha quedat l'equip "Jofasan-Seguros Xivalpa" i en la quarta posició ha estat per a "Fasta-Madre Sacramento".

El màxim golejador de la competició ha estat Rubén Villanueva de "Talleres Vicusauto" i el millor porter (el que ha rebut menys gols) ha estat Jesús Coalls del mateix equip.

El títol d'equip més esportiu ha estat per a "Círculo Católico" per ser l'equip que ha rebut menys amonestacions. Tot i que, des de l'organització de la competició es vol destacar el magnífic comportament esportiu de tots els equips participants.

La temporada vinent està previst continuar amb l'organització d'esta competició que, esta temporada han disputat 13 equips.

fotos f sala 057
fotos f sala 073
fotos f sala 074
fotos f sala 075
fotos f sala 076
fotos f sala 077
fotos f sala 079
fotos f sala 080
fotos f sala 083
fotos f sala 084
Jesus Coalla, millor porter
Ruben  Villanueva, màxim golejador
Seguros  Torrent, subcampions
Talleres Vicusauto, campions
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Volta Espanya a Picanya
01 de de setembre de 2023

Volta Espanya a Picanya

10a San Silvestre Picanyera
29 de de desembre de 2022

10a San Silvestre Picanyera