abast de les obres
17 de juliol de 2014
A la tornada de l'estiu arranquen les obres de millora del carrer Colón
També s'extendrà la zona per a vianants del carrer Torrent
En el darrer trimestre d'enguany arrancaran les obres de millora del carrer Colón i carrer Torrent. Estes noves intervencions formen part del projecte de renovació de carrers del centre històric ja desenvolupat a altres vies.

Continuar el treball realitzat
En este nou conjunt d'intervencions l'Ajuntament de Picanya continuarà amb el treball ja realitzat en altres carrers del centre en el sentit de millorar el trànsit de vianants i facilitar el desplaçaments de vianants en general i, molt especialment de persones amb mobilitat reduïda, majors, persones amb carrets de nadons, carrets de compra, xiquetes i xiquets... Està previst, per tant, intervindre en la millora i modernització de voreres, la creació de passos elevats per a vianants  en els creuaments  i la plantació d'arbres.

Tram per a vianants al carrer Torrent
Al carrer Torrent s'extendrà la zona de llambordins, ja existent, al tram entre el carrer ample i el carrer Bonavista de manera. D'esta manera s'amplia la zona per a vianants del centre històric.

Millora de la xarxa d'aigua potable
Com també s'ha fet ja en altres zones les obres s'aprofitaran les obres per a renovar tota la xarxa de subministrament d'aigua potable que, en esta zona del poble, és bastant antiga i, per tant, necessita ser actualitzada.

Col·laboració de la Diputació de València
Ahir l'Alcalde de Picanya, Josep Almenar, junt al president de la Diputació Alfonso Rus, van arribar a l'acord per a que esta institució aporte una part del finançament necessari per a estes importants intervencions que, sens dubte, una volta superades les inevitables molèsties provocades per tota obra, suposaran una millora de la qualitat de vida de veïns i veïnes.

Josep Almenar i Alfonso Rus a la Diputació
Abast de les obres
Galeries relacionades