mochilas niños
04 de de setembre de 2014
Les escoles de Picanya enceten el nou curs
Totes les sol·licituds de matrícula han estat ateses
Ahir, 3 de setembre els nostres centres educatius van començar el curs escolar 2014-2015. Les activitats escolars del curs acadèmic 2014-2015 s’iniciaran i finalitzaran, en funció de les ensenyances cursades. Així en Educació  Infantil i  Educació Primària, les classes s’iniciaren el 3 de setembre de 2014 i finalitzaran el 19 de juny de 2015. En Educació Secundària i Batxillerat, el curs començà el 3 de setembre de 2014 i finalitzaran el 10 de juny de 2015.
El Centre de Formació de Persones Adultes serà el Centre Educatiu que arrancarà més tard, les classes començaran el 15 de setembre de 2014 i finalitzaran el 10 de juny de 2015.

Fins a secundària, educació pública de qualitat per a totes i tots
En este curs 2014-215 més de 100 xiquets i xiquetes de 3 anys  iniciaran  per primera vegada el camí de l’escola, un trajecte que desitgem facen  amb il•lusió i amb  moltes ganes d’aprendre. Al nostre poble, menuts i menudes tenen garantida la plaça en centres públics de qualitat contrastada fins a l’ensenyament secundari i batxillerat sense haver d'eixir de Picanya. 

Totes les sol·licituds han estat ateses
Aquest curs 2014-2015, podem dir amb satisfacció que, al nostre poble, totes les sol•licituds d’escolarització tramitades en temps i forma han estat ateses i cap xiquet o xiqueta ha quedat sense escolaritzar, fins i tot, en aquelles edats en les que l'escolarització no és obligatòria. 


NOU CURS 2014-2015_val

També l'escola Infantil "La Mandarina"

Plens i plenes d’il•lusió, l’Escola Infantil Municipal Ninos “La Mandarina” de Picanya també ha començat este dilluns 1 de setembre el nou curs escolar. Amb una oferta completa des del principi de curs, que engloba les vesprades, sense suposar cost addicional per a les famílies, així com els horaris de conciliació (des de les 8 del mat, fins a les 20 hores de la vesprada), l’equip educatiu del centre ha donat la benvinguda a les famílies, que han compartit les primeres jornades amb els xiquets i xiquetes, per tal d’afavorir l’adaptació.

Amb una mirada compromesa amb la importància de l’educació infantil i amb el convenciment de tindre un excel•lent projecte educatiu, a l’escola es treballa per tal de traure el millor de cada xiquet i xiqueta en un entorn que es preocupa al màxim per l’afectivitat i el benestar dels infants.






Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Nadales Escola Baladre
22 de de desembre de 2022

Nadales Escola Baladre

A l'Escola Caminant
17 de de novembre de 2022

A l'Escola Caminant

L'Escola Canta · El Cor de la Terra
02 de de juliol de 2022

L'Escola Canta · El Cor de la Terra