Acte de signatura del conveni
17 de de setembre de 2014
Conveni per a la concesió de crèdits a la creació de xicotetes empreses
Acord entre l'Ajuntamet i Caixa Popular
La cooperativa valenciana de crèdit Caixa Popular i l’Ajuntament de Picanya han arribat a un acord per al suport al desenvolupament d’iniciatives emprenedores. Amb este conveni es preveu la concesió de crèdits destinats a projectes emprenedors i d’autoocupació, i establir així vies de finançament per a aquelles persones que vulguen desenvolupar un projecte empresarial.

Fins al 95% de la inversió

L’Agència de Desenvolupament Local “Alqueria de Moret” de l’Ajuntament de Picanya serà l’encarregada de l’assessorament i guia de les persones interesades en accedir a estos “micro-crèdits” que poden arribar a cobrir el 95% de la inversió prevista amb fins a un màxim de 25.000€.

Qui pot beneficiar-se?

Poden ser beneficiaris dels crèdits aquelles xicotetes empreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci de caire comercial o empresarial al nostre poble, així com persones de Picanya que vulguen obrir un negoci en altra localitat on tinga oficina Caixa Popular.

Una primera ajuda

La intenció d’este conveni, signat el passat 16 de setembre  al Saló de Sessions de l’Ajuntament, és poder oferir a les persones emprenedores una primera ajuda financera que permeta fer realitat projectes que, d’altra manera, no podrien trobar eixos primers recursos econòmics especialment, en estos temps en els que la banca ha endurit de forma molt dràstica les condicions d’accés al crèdit.






Acte de signatura del conveni
Notícies relacionades