Jardí junt a l'escola Infantil Municipal
18 de setembre de 2014
Ampliació de la zona de jocs de l'Escoleta Infantil
En horari escolar es farà ús del jardí junt al centre
En este nou curs 2014-2015 l’Escola Infantil Municipal “La Mandarina” comptarà amb una important novetat: el seu alumnat podrà fer ús del jardí situat al costat del centre (al que poden accedir mitjançant una porta pròpia) i tindre, per tant, accés a una zona més extensa d’esbargiment, amb plantes, jocs infantils i aire lliure cosa que, sens dubte, millorarà el benestar de menuts i menudes.
Ús compartit
El jardí es destinarà a l’ús per part de l’alumnat de l’escoleta en les hores de pati i continuarà sent d’ús públic la resta de dies i hores. 
Màxima seguretat
Durant les vacances d’estiu s’ha instal·lat una tanca perimetral de molt poca alçada (però més que suficiente per a menuts d’estes edats) que envolta tot el jardí i que es tanca mitjançant dues portes de gran tamany. D’esta manera queda garantida la màxima seguretat a l’hora de que menuts i menudes puguen jugar lliurement al jardí i aprofitar els jocs instal·lats allí.
Accés lliure
Mentre no estiga en ús per part de l’escoleta (poques hores al dia i sols en dies feiners) les grans portes del jardí estaran obertes i, per tant, el jardí continuarà sent d’ús públic amb un accés tan fàcil com fins ara. 
Jardí junt a l'escola Infantil Municipal
Jardí junt a l'escola Infantil Municipal
Vídeos relacionats
Viatge a la neu
24 de gener de 2020

Viatge a la neu

Nadales Escola Baladre
20 de desembre de 2019

Nadales Escola Baladre

37a Setmana Esportiva
07 de juny de 2019

37a Setmana Esportiva