circo_bover_01
24 de de setembre de 2014
El diumenge 28... també TEATRE de carrer!
La companyia mallorquina "Circ Bover" oferirà "Circ transhumant"
Com bé sabeu, este cap de setmana tenim a Picanya molta activitat. Per una part fins a 18 establiments hostalers oferiran el bo i el millor de les seues cuines a la 4a PicaNYAM! Ruta de la Tapa. D'altra banda, el xicotet comerç local ens convida a visitar el Mercat d'oportunitats i outlet, on podrem trobar tot un seguit de bons productes amb els millors descomptes, ofertes, sorteig de regals...

I també teatre de carrer!
I per si encara no teniu suficiens raons per a eixir al carrer, vos informen que a l'avinguda l'Horta, del diumenge 28 des de les 12.30h i per a animar el mercat d'oportunitats, podreu disfrutar de l'espectacle teatre "Circ Transhumant" a càrrece de la companyia mallorquina Circ Bover. Un espectacle per a  tots els públics o es conta la historia d’una colla de saltimbanquis moderns que han viatjat per tot el món, mentre ens conten les seues aventures, també ens mostraran tota una sèrie de números de circ impossibles. Amb ells viatja un gran músic que acompanyarà amb la seua fantàstica música tot el que els artistes de circ facin per entretenir al públic assistent.

Espectacle premiat
Este "Circ Transhumant" fou estrenat a la Fira de Vilafranca el desembre del 2012, i des de llavors ha captat l'atenció del públic i de diversos programadors nacionals i internacionals la qual cosa l'ha portat de gira per tota Espanya, Sud-America i Europa. A l'agost del 2013 este espectacle va guanyar el PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE CARRER DEL FESTIVAL DE CIUDAD RODRIGO.

Vídeo de l'escectacle ací: http://www.youtube.com/watch?v=xdfTIVL3ZSQ

Web de la companyia ací: http://www.circbover.com/



cartell_bover



circ_bover