JOVES MU¦üSICS DE PICANYA
16 de d’octubre de 2014
Tres joves músics picanyers obrin la 4a temporada de la Societat Filharmònica
Jordi Pastor, Luis Miguel Moncayo i Laura Blasco actuen al Centre Cultural
Este proper dijous 23 d'octubre arranca la 4a Temporada de la Societat Filharmònica "Música i Art". Un projecte artístic dirigit pel conegut pianista picanyer Antonio Galera que oferirà, al llarg dels propers mesos, tota un sèrie de concerts ben interessants.

Concet de presentació amb sabor jove i picanyer
Com hem dit adés, esta 4a temporada s'obrirà amb un concert ben especial: l'actuació de tres joves músics picanyers. El dijous 23 pujaran a l'escenari del Centre Cultural Laura Blasco, Luis Miguel Moncayo i Jordi Pastor.  

Laura Blasco (1995) comença els seus estudis de piano a la Unió Musical amb Fuensanta Pallardó i els continua al Conservatori de Torrent obtenint el Premi Professional de Piano en 2013 després d’estudiar amb els professors Carles Marin, Elisabet Sanchís i Maria Abad. Actualment estudia al Conservatori Superior de Música de València amb Carlos Apellániz. Les seues inquietuds musicals la porten a experimentar en altres terrenys: com a cantant i compositora. La seua obra “Die Landschaft”, dedicada a Francesc Cabrelles, va ser estrenada recentment en l’Auditori de Torrent i actualment escriu música per curtmetratges per a la productora Visual Dreams. 
Luis Miguel Moncayo (1992) també començà estudis a la Unió Musical de Picanya, de la que és membre federat, amb Jose Luis Masó. Actualment cursa 6é de Grau Professional al Conservatori de Torrent amb el professor Salvador Peris i dona classes a l’escola de música Josep Maria Roig de Picanya. 
Ha participat en certàmens i concerts per a la Unió Musical de Picanya, destacant la seua actuació com a solista interpretant el Concerto núm. 2 de Weber en 2012. Realitza cursos amb Radovan Cavallin, Carlos Gil, Luis Gomes, Matthias Müller, Justo Sanz, Hedwig Swimberghe o  Dominique Vidal. 
Jordi Pastor (1995) inicia els estudis de violí amb només 3 anys a Picassent i posteriorment a la Orquestra del Drac, rebent classes de Lluis Roig i Salvador Porter. Al mateix temps estudia solfeig i percussió a la Unió Musical del nostre poble, de la que entrarà a formar part com a percussionista en 2006.  
Estudia Grau Professional al Conservatori de Torrent, formant part de la Orquestra de la Unió Musical, Ensemble Palau i de la Orquestra Jove de la Generalitat Valenciana, dirigit per Manuel Galduf. En 2012 realitza els cursos de piano que Antonio Galera imparteix en la Universitat de València. 
En 2013 entra al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, cursant estudis actualment en les especialitats de violí i pedagogia. 


PROGRAMA

Cinc peces per a clarinet, violí i piano D. Shostakovich
• I. Präludium - Moderato
• II. Gavotte - Tranquilo, molto leggiero
• III. Elegy - Andantino
• IV. Waltz - Tempo de Valse, Moderato
• V. Polka – Allegro
Aria per a clarinet i piano E. Bozza
Ballade N.1 Op. 10 (piano) J. Brahms
Disculpen las molestias  (clarinet) H. Swimberghe
Dansa hongaresa  N.5 (violí i piano) J. Brahms
Flatbush Waltz (violí, clarinet i piano) A. Statman
Trio Estaciones Porteñas, “Invierno” A. Piazzolla


Com és ja habitual en les activitats de la Societat Filharmònica “Música i Art”, després de l'actuació hi haurà un xicotet col·loqui amb els artistes.

L'entrada al concert és gratuïta.

Més informació a sfmusicaiart@gmail.com



Jordi Pastor
Laura Blasco
Luis Miguel Moncayo
Galeries relacionades
Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018
05 de de juliol de 2018

Pregó Interpenyes. Festes Majors 2018

23é Picanya Rock
14 de de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin
20 de de juliol de 2013

Festes 2013. II Jornades Hijos de Hurin

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de de febrer de 2016

Templet dels Amants

Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta