Presentació 2014-2015
26 de de novembre de 2014
El Picanya Bàsquet presentà els seus equips per a esta temporada
Per primera vegada organitzen equips en totes les categories de xics i xiques

La magnífica resposta de pares, mares, germans, iaios, amics... va fer que el pavelló municipal Vicent Martí "Galán" es plenara de gom a gom el passat divendres 21 de novembre per a celebrar, un any més la presentació del club Picanya Bàsquet .

Un èxit històric
Des del club picanyer, en esta presentació, van voler resaltar el fet de que, per primera vegada en la seua història, el club ha pogut organtizar equips de xics i, més difícil encara, de xiques, en totes les categories del bàsquet valencià, un fet que situa al bàsquer picanyer en un grup extraordinàriament reduït de clubs capaços d'enllestir equips a totes les categories. I és que enguany, el bàsquer picanyer ha organitzat un total de VINT EQUIPS i més de 280 jugadors i jugadores.

Un per un, tots els jugadors i jugadores
Durant este acte foren presentats un per un de tots els jugadors i jugadores dels equips picanyers per a esta temporada en un moment molt emocionant, en especial, per a menuts i menudes.

Celebrant els títols
També, com ja ha fet els darrers anys, el club picanyer va aprofitar per a compartir amb l'afició els títols de la temporada passada i el que ja han guanyat esta temporada. Així els equips aleví 2004 (subcampions provincials de Copa Federació) i senior preferent (Campions de Lliga Valenciana) van alçar els seus trofeus en mig d'una pluja de confetti i aplaudiments.

La Medalla de la Vila
Com ja vam informar este estiu passat l'Ajuntament de Picanya va concedir al club Picanya Bàsquet la Medalla de la Vila, la màxima distinció que lliura el nostre consistori. El club va voler compartir esta concessió amb jugadors i afició i Josep Almenar, Alcalde de Picanya, tornà a lliuar la medalla, esta vegada, al pavelló i davant de tota la família del bàsquer picanyer.

Les fotos van tancar l'acte
La foto de grup va donar pas a una foto històrica, la que els picanyers van voler fer amb totes les dones i xiques del club que van posar juntes per a celebrar que, en esta temporada 2014-2015 per fi, el bàsquer picanyer ha pogut fer realitat el somni de tindre equips femenins en totes les categories i continuar avançat en la incorporació de les dones a l'esport. Una assignatura encara pendent a la nostra societat però que al Picanya Bàsquet, han aprovat amb nota.
Després es van fer les fotos oficials dels equips que van cloure l'acte.

Podeu trobar totes les imatges i més informació al web del club:
www.picanyabasquet.net







 

Equips prebenjamins
Equip benjamí femení
Equip benjamí 2006
Equip benjamí 2005
Equip aleví femení
Equip aleví masculí 2004
Equip aleví masculí 2003
Equip infantil femení
Equip infantil masculí
Equip cadet femení
Equip cadet masculí
Equip cadet masculí 1999
Equip cadet masculí 2000
Equip júnior femení
Equip júnior masculí
Equip senior femení
Equip senior masculí preferent
Equip senior masculí U25
Presentació de trofeus
Medalla de la Vila
Equip tècnic
Presentació 2014-2015
Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Presentació Picanya Bàsquet
23 de de novembre de 2019

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació Picanya Bàsquet
30 de de novembre de 2018

Presentació Picanya Bàsquet

Presentació del Picanya Bàsquet
01 de de desembre de 2017

Presentació del Picanya Bàsquet