Proposta de nous contenidors
13 de de gener de 2015
Torna la recollida de residus en diumenge
També està prevista la renovació dels contenidors de residus sòlids urbans
Amb l'inici del nou any el nostre municipi recupera la recollida de residus sòlids urbans també en diumenge i festius. La reducció del deute municipal i la renegociació del contracte de gestió de residus han permès recuperar el servei diari de recollida de fem. D'aquesta manera els contenidors seran buidats cada matí fins i tot diumenges i festius amb l'excepció dels dies 24 de desembre i 1 de gener. 



Nou contenidor

Renovació de contenidors i vehicles 
Fruit del nou acord amb l'empresa gestora de residus també es va a procedir a la renovació dels contenidors per a residus sòlids urbans. Se substituiran tots els contenidors verds  per un nou model.
També es renovaran els vehicles (camions, agranadora...) que, actualment, realitzen la neteja i retirada de residus.

Nou telèfon d'atenció 
També com a novetat s'engega un telèfon d'atenció d'incidències relacionades amb els contenidors de residus sòlids urbans que permetrà comunicar de forma directa qualsevol problema de puga sorgir.
Este nou teléfon és el 96 333 82 81

“Amb el fem... fem-ho bé!” 
Des de l'Ajuntament de Picanya també s'ha engegat  una campanya de conscienciació que, sota l'eslògan “Amb el fem... fem-ho bé!” tracta d'animar-nos a fer una eficaç separació dels nostres residus i aprofitar al màxim, i de la forma més correcta, els diferents contenidors i recursos que permeten, a Picanya, facilitar una més eficient gestió dels residus de tot tipus. Aquesta campanya també pretén evitar conductes incíviques, com l'abandó de voluminosos al costat dels contenidors que, de cap manera tenen justificació atès que aquests residus disposen del seu propi tractament.





femhobe