taller_como_ser_comercio_5_estrellas
03 de febrer de 2015
Més formació per al comerç i les empreses locals
Augment de vendes per mitjà d'una estratègia CRM
Tot i continuant amb el programa permanent de formació adreçat al nostre xicotet comerç i empreses locals, des del CDL Alqueria de Moret de l'Ajuntament de Picanya s'ha programat una jornada formativa per a este proper dilluns 9 de febrer sota el nom "Cómo ser un comercio/empresa 5 estrellas".
Este taller està organitzat per la Manconunitat Intermunicipal de l'Horta Sud i se centra en com adoptar estratègies CRM amb les que millorar les vendes.   

CRM (Customer Relationship Management)  
El CRM consisteix en una estratègia de l'organització en la qual centra els seus esforços en el coneixement dels seus clients, detectant les seues necessitats, tot i augmentant el seu grau de satisfacció, i incrementant la seua fidelitat a l'empresa, la rendibilitat o beneficis del client a l'empresa, mitjançant l'anàlisi de les informacions obtingudes pels clients des dels diferents canals o mitjans de comunicació.
El CRM es refereix a aquelles aplicacions que les empreses poden utilitzar per a administrar tots els aspectes de les seues trobades amb els clients. Un sistema CRM pot incloure tot, des de tecnologia per a la recol·lecció de dades en les telefonades de l'àrea de vendes, fins a espais web d'autoservei on els clients poden aprendre sobre els productes i la seua compra, o l'anàlisi dels clients i els sistemes d'administració de campanya.

Inscripció gratuïta: http://www.mancohortasud.es/inscripcion/index.php?id=99taller_como_ser_comercio_5_estrellasGaleries relacionades
Vídeos relacionats
Gala de Nadal del Xicotet Começ
23 de desembre de 2015

Gala de Nadal del Xicotet Começ

7a Fira del Xicotet Comerç
15 de juny de 2014

7a Fira del Xicotet Comerç

6a Fira del Xicotet Comerç
16 de juny de 2013

6a Fira del Xicotet Comerç

5a Fira del Xicotet Começ
17 de juny de 2012

5a Fira del Xicotet Começ