Horta neta 2015 cartell      genèric 2
19 de febrer de 2015
Nou programa d'activitas a la natura per a joves
Senderisme, rutes en bicicleta, reploblació forestal, neteja en l'Albufera, tallers d'agricultura...
Un any més, la xarxa JOVES.net, de la qual foma part l'Ajuntament de Picanya, organitza un extens programa d’activitats de coneixement, millora i conservació del medi ambient.

A partir d'este dissabte 21 de febrer es desenvoluparan activitats, pràcticament cada caps de setmana, fins al mes de juny.
Senderisme, rutes en bicicleta, reploblació forestal, neteja en l’Albufera, tallers d’agricultura... són algunes de les propostes que es plantegen als joves i adolescents dels nostre municipi.

En concret este és el calendari de les activitats:

A la web www.joves.net/hortaneta es por ampliar la informació de cadascuna d’elles. També podeu ampliar informació i tramitar la vostra inscripció (gratuïta) a la Biblioteca i Centre d'Estudi de Picanya a la Pl. Major.

En les activitats col·laboren diferents entitats i institucions, concretament: Caixa Popular, el Col·lectiu Soterranya, l'associació Girasols, la Colla ecologista de Massarrojos i la Coordinadora en defensa dels boscos del Túria a més de la Diputació de València, el Parc Natural de l’Albufera i el Parc Natural del Túria adscrits a la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.


Horta neta 2015 cartell      genèric 2 
Galeries relacionades
23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de febrer de 2016

Templet dels Amants