nous_contenidors
26 de de febrer de 2015
Renovació dels contenidors de residus sòlids urbans
Els nous contenidors són de plàstic vegetal més respectuós amb el medi ambient
Fruit del nou acord amb l'empresa gestora de residus que es va signar a principi d'any ja s'està procedint a la renovació dels contenidors per a residus sòlids urbans. En estes setmanes ja podem veure els nous contenidors als nostres carrers. 
Els nous contenidors tenen un disseny diferent amb nous colors (tot i que es manté el verd) i han estat personalitzats (per això no arribaren a principi d'any) amb l'eslogan "Amb el fem, FEM-ho BÉ!" amb el que l'Ajuntament pretén conscienciar a la ciutadania de la necessitat de fer servir cada contenidor (o recurs) per a dipositar els materials adequats i permetre un millor tractament dels nostres residus.
La necessitat de renovar el parc de contenidors venia determinada per l'estat de molts dels contenidors que, amb el pas del temps, presentaven problemes com ara el trencament de tapadores, forats, pèrdues... que motivaven queixes per part del veïnat.
Fruit d'este acord també s'han renovat els vehicles (camions, agranadora...) que, actualment, realitzen la neteja i retirada de residus.

Nou telèfon d'atenció sobre deficiències als contenidors 
També com a novetat l'Ajuntament i l'empresa prestadora del servei han posat en servei un telèfon d'atenció d'incidències relacionades amb els contenidors de residus sòlids urbans que permetrà comunicar de forma directa qualsevol problema que puga sorgir. 
Este nou teléfon és el 96 333 82 81




contendor 100 green made

Contenidors més sostenibles

Els nous contenidors de Picanya estan en sintonia amb la constant preocupació medi-ambiental del nostre poble i així, el plàstic del que estan fets és d'origen vegetal totalment realitzat a partir de canya de sucre.
Per tant els nous contenidors del nostre poble són 100% VEGETALS, 100% ECOLÒGICS i 100% RECICLABLES.
Els productes fabricats amb este polietilè d'origen vegetal ofereixen les mateixes característiques tècniques que aquells fabricats a base de petroli i són, a més,  totalment reciclables i respectuosos amb el Medi ambient. En el procés de fabricació el polietilè es redueixen les  emissions de CO2 equivalent (gasos d'efecte hivernacle) un 85% pel que fa al polietilè d'origen del petroli (fòssil)
Este nou material compleix totalment amb les Certificacions i Normatives vigents.













Nous contenidors
Nous contenidors
contenidors vells deteriorats
Galeries relacionades
Vídeos relacionats