escoleta_jardi
02 de de març de 2015
El dissabte 7 jornada de portes obertes a l'Escola Infantil Municipal
Des del dia 9 s'obri el procés de matrícula per al curs vinent
El proper dissabte 7 de març, de 10.30 a 13.30h l’Escola Infantil Municipal “La Mandarina” de Picanya obrirà les seues portes per a tot el públic en una jornada en la que vol donar a conèixer les seues instal·lacions i els seus programes educatius per al proper curs 2015-2016.

També vos comuniquem que, de cara al curs que ve, el procés de matrícula de l'Escola Infantil Municipal “La Mandarina” arrancarà amb la preinscripció que tindrà lloc el 9, 10 i 11 de març. Si acudiu a la sessió informativa del dissabte 7 de març podeu demanar cita prèvia per a la preinscripció, que es realitzarà en les mateixes instal·lacions de l'Escola C/ Corts Valencianes, 8. De moment, per a qualsevol dubte podeu cridar al  96 159 42 95.

L’escola infantil municipal, permet que avancem en dues línies de treball que han segut fonamentals en la nostra política municipal: per un costat es continua amb la decidida aposta per l’educació de qualitat per a tots i totes com a recurs fonamental a l’hora de garantir la igualtat d’oportunitats i per altra aprofundim en el camí de la coresponsabilitat social entre homes i dones a l’hora de la criança dels fills i filles tot i permetent compatibilitzar de la millor forma la vida familiar i laboral.





Vídeos relacionats
Escoleta infantil
14 de d’octubre de 2009

Escoleta infantil