DSC_0054
16 de d’abril de 2015
Arranca el "Mini-maig literari" a la Biblioteca
Escriptors i escriptores expliquen als nostres escolars l'art de fer llibres
Com bé sabeu, al maig, Picanya és lletra i, com ja feren l'any passat, des de la Biblioteca organitzen el seu particular "mini-maig literari" per tal d'anima l'afició pels llibres i la lectura dels nostres menuts i menudes.
Hui han arrancat els actes d'este mini-maig amb la visita de l'escriptora Mercè Climent, una jove autora de literatura juvenil que ens visità l'any passat.
A les 9.30h ha acudit a la biblioteca l'alumnat de 4rt de primària de l'escola Ausiàs March i a les 11.30h han estat els menuts i menudes de l'escola Baladre els que han pogut disfrutar amb les explicacions i les històries de Mercè Climent.
Mercè Climent és llicenciada en Enginyeria Agrònoma però s'ha dedicat especialment a les lletres, sobretot en les vessants de literatura infantil i juvenil, amb llibres com ara Lina Panxolina i el quadern màgic o Marc i el poder sobre el temps. 

Més autors i autores
En properes dates visitaran la biblioteca altres autors i autores que contaran, de primera mà, als nostres xiquets i xiquets com és això d'escriure llibres i imaginar històries. Estem segurs que més d'una "vocació" d'escriptor o escriptora naixerà en estos dies. Al temps...





DSC_0049
DSC_0050
DSC_0051
DSC_0052
DSC_0053
DSC_0054