DSC_0137
31 de agost de 2015
La Festa de cloenda posa el punt i final a l'Escola d'Estiu 2015
Més de 120 xiquets i xiquetes han participat en esta 16a edició
Este matí el Centre Cultural ha acollit la gran festa de cloenda de l'Escola d'Estiu. Durant quasi una hora xiquetes i xiquets han cantat, ballat, fet màgia... davant pares, mares, iaios, germans...
D'esta manera s'ha volgut acomiadar la 16a edició de l'escola d'estiu de Picanya, una iniciativa de l'Ajuntament de Picanya que va nàixer amb la intenció d'oferir una alternativa d'oci actiu a menuts i menudes durant el mes de juliol, un mes en el que, per a pares i mares, era molt difícil compatibilitzar horaris de treball amb vacances escolars. Ara l’Escola d’Estiu ja és un projecte ben consolidat que avança en el camí de la compatibilitat entre la vida familiar i la laboral, un camí en el que des de l’Ajuntament de Picanya es treballa permanentment amb iniciatives com aquesta Escola d’Estiu i que ens permeten fer un pas més per tal que la corresponsabilitat social a l’hora d’educar els nostres fills i les nostres filles siga una realitat el més prompte possible. 


Estiu màgic
En esta edició 2015 l'escola d'estiu ha estat dedicada al món de la màgia i així, entre trucs de màgia, excursions, eixides, tallers, cançons, balls i molta diversió, més de 120 xiquets i xiquetes del nostre poble han pogut passar un mes de juliol actiu i dinàmic fonmentat en el joc i la convivència.

Totes les imatges d'esta Festa de Cloenda de l'Escola Estiu les teniu ací:fotogaleria_festa_escola_estiu

Galeries relacionades
Vídeos relacionats